• True Stories

True Stories

Een greep uit

DE REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

We had a dream. In 1990-1992 kwamen we met de camping car in de zomer naar Portugal. We werden onmiddellijk verliefd op het land en in het bijzonder op de Zilverkust. In december 2014 kwamen we via het internet in contact met Immo Portugal. Ze luisterden naar onze wensen en brachten ons naar ons droomproject in São Martinho do Porto! Zowel onze advocaat Rui als onze contactpersonen in Belgie en Portugal: Ana, An-Sofie, Luis & Rita stelden ons op ons gemak en zorgen voor een vlotte begeleiding. A DREAM CAME TRUE!

Carla e Danny

Hartelijk dank voor uw projecten, de keuze van uw partners en de follow-up van het gehele proces. Het was bijzonder goed, we zijn blij dat we jullie hebben vertrouwd.

Nadine e Jean-Pierre

We waarderen enorm de kwaliteit van de service & het harde werk dat Immo Portugal biedt. We hebben nu al 3 positieve ervaringen met hen!

Georges

Bij ons eerste bezoek in het kantoor in Antwerpen voelden we direct aan wat we wilden. Dankzij de goede begeleiding in Portugal vonden we het huis van onze dromen. De aankoop werd vlot en correct afgehandeld. Immo Portugal gaat hierbij zeer professioneel te werk. Ook na de aankoop konden we steeds bij hen terecht voor vragen. Kortom, nog geen seconde spijt gehad dat we met Immo Portugal in zee gegaan zijn.

Kathleen e Filip

Voor ons was het al een tijdje duidelijk, wij wilden een eigen stekje in het zuiden van Europa. Al jaren waren we op zoek. Op een dag lazen we in de krant dat er volgend weekend een Second Home Beurs was in Brussel en toevallig hadden we ook een info kaartje meegenomen vanop de beurs van Immo Portugal. Eénmaal thuis hebben we de website van Immo Portugal bezocht en waren we beiden verrast van het aanbod dus maakten we een afspraak op het kantoor in Antwerpen. Rekening houdend met ons budget was er zeker een project dat interessant voor ons was. Een eigen huis met een eigen zwembad, was onze droom toch te realiseren? Een afspraak werd gemaakt om het project ter plaatse aan de zilverkust te gaan bekijken. De dag van ons bezoek werd ons een perceel aangeboden met een zicht op een zonovergoten vallei die zich kilometers ver uitstrekte. We keken elkaar aan en we wisten dit is het perceel waar we ons huis willen op laten bouwen. Diezelfde dag werd alles nog eens rustig op het kantoor van Immo Portugal besproken en het contract werd getekend. Immo Portugal legde ons ook uit dat het belangrijk is om een goede advocaat te hebben. Men gaf ons vrijblijvend het adres van een advocaat die gespecialiseerd is in onroerend goed. Een goede raadsman die er voor zorgde dat de aankoop van de bouwgrond vlot verliep. Voor de bouw van ons huis stelde Immo Portugal een technische contactpersoon voor, namelijk Luis. Luis heeft ons vanaf de eerste tot de laatste dag met zijn vakkennis, goede raad en hartelijkheid bijgestaan bij de bouw van ons huis. En zelfs nu ons huis klaar is kunnen we nog steeds op hem beroep doen. Sinds april 2016, is ons huis klaar en genieten we volop van ons droomhuis en zijn omgeving. De mensen zijn hier vriendelijk, het leven hier heeft nog echte waarden. Dankjewel aan het ganse team van Immo Portugal voor het mee realiseren van ons droomhuis.

Gigi e Marc

Dankzij Immo Portugal hebben wij onze droom, een vakantieverblijf in het buitenland, kunnen waarmaken. Vanaf het prille begin, de aankoop van de bouwgrond, hebben zij ons doorheen alle juridische en administratieve beslommeringen geholpen. Via Immo Portugal hielden we steeds contact met de bouwfirma en konden wij het verloop van de bouw volgen. Een huis bouwen in het buitenland lijkt niet zo evident, maar met de hulp van Immo Portugal verliep alles van een leien dakje.

Carine e Dirk

Op een advertentie van Immo Portugal in de krant hebben we gereageerd en een afspraak gemaakt in Belgie. Na ons eerste onderhoud was onze interesse optimaal We besloten een optie te nemen en vertrokken naar Portugal. Daar werden we hartelijk ontvangen door An-Sofie die ons correct en professioneel de verscheidene mogelijkheden aanbood. Deze in Salir do Porto sprak ons het meeste aan. Rustige ligging en op wandelafstand van de mooie baai in São Martinho do Porto! Na de verkoop en tijdens de bouwwerken werden we professioneel op de hoogte gehouden. Dankzij het team van Immo Portugal hebben we ons eigen plekje en genieten we volop!

Kristin e Paul

In januari 2012 ontmoetten we An-Sofie van Immo Portugal, die verschillende projecten voorstelde. We werden meteen verliefd op de Silver Coast en 1 week later meldden we ons aan voor onze droom. 4 Jaar later werken we opnieuw samen met Immo Portugal om ons 2e project te bouwen. Wat ik op prijs stel aan Immo Portugal, is dat ze enthousiasme en passie delen om je droom waar te maken en dat is waar het om gaat in een echte partnerschap dat je kunt vertrouwen!

Jorgen

We zijn erg blij met onze aankoop in Nadadouro, een prachtig dorpje in de buurt van Foz do Arelho. We vonden het perceel via An-Sofie van Immo Portugal en zijn enorm tevreden van de aangeboden service. Luis heeft de coördinatie tussen het bouwbedrijf en onszelf gedaan en nu, 1 jaar later, is ons huis klaar, volledig zoals we het in gedachten hadden. We hopen hier veel tijd te mogen doorbrengen om nu te genieten van de prachtige regio en van ons tweede huis!

Danka e Pierre

Het huis is echt beter dan we durfden dromen, het biedt alles wat we ooit wilden. De constructie is boven de norm, dit is echt uitzonderlijk vakmanschap! En we weten allebei wat we zeggen ... De regio is geweldig, het eten is goed en de Portugezen zijn erg aardige mensen. Bedankt Immo Portugal!

Natalie e Yves

Wat aanvankelijk een gek idee leek, is ondertussen uitgegroeid tot de prachtige realisatie van onze vakantiewoning in Óbidos. Het léék een gek idee.... want wat doe je als je de taal niet machtig bent, de wetten & gewoontes van het land niet kent en laat staan dat je een woning wil optrekken "in den vreemden" en dat van A tot Z? Dankzij Immo Portugal verliep dit proces voor ons heel vlot, zonder problemen eigenlijk. Zij zijn erin geslaagd om betrouwbare, lokale partners te vinden, die ons bijstonden bij de aankoop van de bouwgrond, en die zorgden voor een vlekkeloze service bij de bouw van onze woning. Voeg daarbij nog de hartelijkheid, het professionalisme en het vakmanschap van de Portugezen zelf en je weet dat je een winnende combinatie hebt!

Caroline e Gui

Vrienden van ons hadden ons geadviseerd om naar Immo Portugal te gaan. Aangezien we overwogen een huis te kopen in Portugal, deden we dat dan ook. We werden niet bedrogen. Een sterke combinatie van professionaliteit in combinatie met authentieke passie deed ons besluiten om te kopen. Alle medewerkers die we hebben ontmoet, hebben een zeer positieve indruk gemaakt. Ik raad Immo Portugal aan als serieuze partner bij het overwegen om iets in Portugal aan te kopen.

Eric

Tijdens het gehele proces waren Immo Portugal en partners onze perfecte gids om een nieuw appartement aan te kopen in Salir do Porto met uitzicht op de baai. Hartelijk bedankt!

An e Luc

In het begin was er de prettige introductie van Tim. Toen was er Rita die ons die dag in september 2017 goed heeft rondgeleid en waardoor we meteen onze uiteindelijke keuze konden maken. Het laatste jaar was er Luis die ons vaak hielp bij het maken van keuzes en die ons altijd op een prettige manier heeft blijven helpen. We zijn ook tevreden van de diensten van de advocaat, de heer Rui Manuel Tibério. Tot slot is er ook Ricardo en de mensen van DL Ambientes die een prachtig interieur hebben gecreëerd. Het resultaat kan er zijn. We kunnen de diensten van Immo Portugal dan ook meer dan aanbevelen. Nogmaals bedankt en misschien binnenkort.

Anne e Eddy

We hebben in november 2013 voor het eerst de baai van Sao Martinho do Porto bezocht en met An-Sofie naar de locatie gereden die we op kaart hadden aangeduid als favoriet. Op slag werden we verliefd op de rust en gemoedelijkheid van het dorpje Salir Do Porto waar onze kavel in een nieuwe verkaveling gelegen is. We hadden het geluk te starten van een 'greenfield' zodat we nog heel wat kwalitatieve uitbreidingen op de bouwplannen konden aanbrengen. De huisinrichting en meubilering hebben we overgelaten aan onze property management partner. In juli 2015 was onze villa volledig afgewerkt en hebben we er onze eerste vakantie doorgebracht. We mogen dan ook zeggen dat de ondersteuning van Immo Portugal en de bouwheer voortreffelijk waren daar ze altijd hebben geprobeerd om ons te helpen bij kleine defecten of onregelmatigheden,  maar ook met een aantal extra door ons achteraf gevraagde onvoorziene aanpassingen. Zelfs nu, vier jaar na afwerking, doen we nog altijd beroep op de gratis ondersteuning van de aannemer voor vervanging van defecte tuinlampen, dimmer transformators, herstel op verfschade, vervangen verluchtingmotor etc... En ook nu nog staat An-Sofie De Vos ons met raad en daad bij hoe we bepaalde zaken in Portugal best aanpakken. Ondertussen zijn er al heel wat vrienden in ons huis op vakantie geweest. Twee ervan hebben ook zelf een aankoop gedaan bij Immo Portugal in de regio. Gezien het enthousiasme van onze bezoekers, zullen er zeker nog meer volgen.... Saudades de Costa de Prata.

Rudi & Katrien

Eind februari 2019 onze sleutel ontvangen van onze nieuwbouwvilla gekocht via Immo Portugal. Zowel in België als in Portugal de nodige informatie gekregen. Schitterend afgewerkte villa met kwalitatief materiaal. Zeer goede opvolging van het bouwproces, met maandelijks meerdere foto's per e-mail toegestuurd. Een echte aanrader om uw droomhuis te realiseren!!!

Sarah e Wesley

Onze droom was een B&B beginnen in Portugal en die is werkelijkheid geworden! Dankzij Immo Portugal hebben wij onze droomlocatie en droomhuis gevonden en hebben we onze B&B kunnen opstarten met succes. Door het vlotte verloop van zowel de verkoop als de bouw, konden wij reeds na 1 jaar verhuizen naar deze prachtige streek. Bedankt Immo Portugal!

Ronnie e Kristel

Na een zoektocht van enkele jaren aan de Belgische kust, Frankrijk en de Algarve vonden we tijdens een verlof in Albufeira een advertentie met info over Immo Portugal.

Het contact met de heer Tim Demeyer  van Immo Portugal in onze thuisbasis te Waregem verliep heel gemoedelijk.

Tim zijn professionele, klantgerichte houding, de portfolio en de Vlaamse roots van Immo Portugal creëerden onmiddellijk het noodzakelijke vertrouwen.

Immo Portugal onderscheidt zich van andere marktspelers door een zeer klantgerichte benadering, waarbij echt geluisterd wordt om nadien een passend voorstel aan te bieden.

Het project Nazaré Views met zicht op het dorp Nazaré en de oceaan beviel ons meteen door de uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding, de goede bouwkwaliteit en afwerking, de uitstekende ligging en een exclusief uitzicht, zwembad én ruime garagebox.

Immo Portugal onderhoudt goede contacten met goede aannemers en projectontwikkelaars en kan zo samen met deze factoren een kwaliteitsvol en eigentijds aanbod aan een scherpe prijs in de Portugese markt zetten.

Ondertussen hebben wij er heel wat Belgische en Portugese vrienden bij en kijken voortdurend uit naar een volgend bezoek aan het mooie Portugal.

Wij zijn fan van Immo Portugal en Nazaré is onze tweede thuis geworden…

Stien & Wouter

S e W de Waregem

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto
Tel.:  +351 262 980 576
Telem.:  +351 911 069 081

marker  België

Kribbestraat 4 caixa 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Immo Portugal

Immo Portugal Sales Team

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in huizen te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2022 Immo Portugal • Algemene Voorwaarden & Privacybeleid