• True Stories

True Stories

Bij Immo Portugal zijn we zeer trots om de getuigenissen te delen van klanten die bij ons een huis in Portugal hebben gekocht.
Sommigen zijn families, op zoek naar een vakantiehuis om te genieten van de Portugese zon of een permanente woning waar het mogelijk is om een betere kwaliteit van leven te hebben. Anderen zijn vastgoedinvesteerders, die gebruik hebben gemaakt van de uitstekende mogelijkheden aan de Zilverkust om hun investeringen te kapitaliseren.
Aan elke cliënt van Immo Portugal, onze hartelijke dank voor uw vertrouwen! 
 

Een greep uit

DE REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

  "Tevreden over Immo Portugal over de hele lijn, van aankoop tot oplevering tot verkoop.
  Nu bezig met tweede project en opnieuw supercontent.
  Tot nu toe nog nooit kopzorgen gehad. Een aanrader."

  Ann Stichelbaut
  "Een vlekkeloze samenwerking, een resultaat met de puntjes op de 'i', eigenlijk teveel positiefs om op te sommen...
  Prijs - kwaliteit lukt dit niet meer in België.
  Ik ben dus 100% tevreden, of toch niet helemaal...ik had al veel vroeger moeten beslissen!"
  Peter De Moor
  "Een huis kopen in Portugal zouden we dat wel durven, dachten we ...
  Dankzij het team van Immo Portugal is dit perfect verlopen en kunnen we nu genieten van onze prachtig afgewerkte nieuwbouw aan de Zilverkust.
  Dankzij Immo Portugal werden we volledig ontzorgd, geen stress ivm bouwaanvragen, we kregen ook telkens foto's van de vooruitgang van de bouwwerken, aanvragen van de nutsvoorzieningen, alles werd door hen geregeld..
  Kortom wil je een nieuwbouw kopen aan de Zilverkust zonder stress dan is Immo Portugal het beste adres !!!"
  Grtjs Dirk en Dominique

  Hartelijk dank voor uw projecten, de keuze van uw partners en de follow-up van het gehele proces. Het was bijzonder goed, we zijn blij dat we jullie hebben vertrouwd.

  Nadine e Jean-Pierre

  We waarderen enorm de kwaliteit van de service & het harde werk dat Immo Portugal biedt. We hebben nu al 3 positieve ervaringen met hen!

  Georges

  Bij ons eerste bezoek in het kantoor in Antwerpen voelden we direct aan wat we wilden. Dankzij de goede begeleiding in Portugal vonden we het huis van onze dromen. De aankoop werd vlot en correct afgehandeld. Immo Portugal gaat hierbij zeer professioneel te werk. Ook na de aankoop konden we steeds bij hen terecht voor vragen. Kortom, nog geen seconde spijt gehad dat we met Immo Portugal in zee gegaan zijn.

  Kathleen e Filip

  Voor ons was het al een tijdje duidelijk, wij wilden een eigen stekje in het zuiden van Europa. Al jaren waren we op zoek. Op een dag lazen we in de krant dat er volgend weekend een Second Home Beurs was in Brussel en toevallig hadden we ook een info kaartje meegenomen vanop de beurs van Immo Portugal. Eénmaal thuis hebben we de website van Immo Portugal bezocht en waren we beiden verrast van het aanbod dus maakten we een afspraak op het kantoor in Antwerpen. Rekening houdend met ons budget was er zeker een project dat interessant voor ons was. Een eigen huis met een eigen zwembad, was onze droom toch te realiseren? Een afspraak werd gemaakt om het project ter plaatse aan de zilverkust te gaan bekijken. De dag van ons bezoek werd ons een perceel aangeboden met een zicht op een zonovergoten vallei die zich kilometers ver uitstrekte. We keken elkaar aan en we wisten dit is het perceel waar we ons huis willen op laten bouwen. Diezelfde dag werd alles nog eens rustig op het kantoor van Immo Portugal besproken en het contract werd getekend. Immo Portugal legde ons ook uit dat het belangrijk is om een goede advocaat te hebben. Men gaf ons vrijblijvend het adres van een advocaat die gespecialiseerd is in onroerend goed. Een goede raadsman die er voor zorgde dat de aankoop van de bouwgrond vlot verliep. Voor de bouw van ons huis stelde Immo Portugal een technische contactpersoon voor, namelijk Luis. Luis heeft ons vanaf de eerste tot de laatste dag met zijn vakkennis, goede raad en hartelijkheid bijgestaan bij de bouw van ons huis. En zelfs nu ons huis klaar is kunnen we nog steeds op hem beroep doen. Sinds april 2016, is ons huis klaar en genieten we volop van ons droomhuis en zijn omgeving. De mensen zijn hier vriendelijk, het leven hier heeft nog echte waarden. Dankjewel aan het ganse team van Immo Portugal voor het mee realiseren van ons droomhuis.

  Gigi e Marc

  Dankzij Immo Portugal hebben wij onze droom, een vakantieverblijf in het buitenland, kunnen waarmaken. Vanaf het prille begin, de aankoop van de bouwgrond, hebben zij ons doorheen alle juridische en administratieve beslommeringen geholpen. Via Immo Portugal hielden we steeds contact met de bouwfirma en konden wij het verloop van de bouw volgen. Een huis bouwen in het buitenland lijkt niet zo evident, maar met de hulp van Immo Portugal verliep alles van een leien dakje.

  Carine e Dirk

  Het huis is echt beter dan we durfden dromen, het biedt alles wat we ooit wilden. De constructie is boven de norm, dit is echt uitzonderlijk vakmanschap! En we weten allebei wat we zeggen ... De regio is geweldig, het eten is goed en de Portugezen zijn erg aardige mensen. Bedankt Immo Portugal!

  Natalie e Yves

  Wat aanvankelijk een gek idee leek, is ondertussen uitgegroeid tot de prachtige realisatie van onze vakantiewoning in Óbidos. Het léék een gek idee.... want wat doe je als je de taal niet machtig bent, de wetten & gewoontes van het land niet kent en laat staan dat je een woning wil optrekken "in den vreemden" en dat van A tot Z? Dankzij Immo Portugal verliep dit proces voor ons heel vlot, zonder problemen eigenlijk. Zij zijn erin geslaagd om betrouwbare, lokale partners te vinden, die ons bijstonden bij de aankoop van de bouwgrond, en die zorgden voor een vlekkeloze service bij de bouw van onze woning. Voeg daarbij nog de hartelijkheid, het professionalisme en het vakmanschap van de Portugezen zelf en je weet dat je een winnende combinatie hebt!

  Caroline e Gui

  Vrienden van ons hadden ons geadviseerd om naar Immo Portugal te gaan. Aangezien we overwogen een huis te kopen in Portugal, deden we dat dan ook. We werden niet bedrogen. Een sterke combinatie van professionaliteit in combinatie met authentieke passie deed ons besluiten om te kopen. Alle medewerkers die we hebben ontmoet, hebben een zeer positieve indruk gemaakt. Ik raad Immo Portugal aan als serieuze partner bij het overwegen om iets in Portugal aan te kopen.

  Eric

  Tijdens het gehele proces waren Immo Portugal en partners onze perfecte gids om een nieuw appartement aan te kopen in Salir do Porto met uitzicht op de baai. Hartelijk bedankt!

  An e Luc

  In het begin was er de prettige introductie van Tim. Toen was er Rita die ons die dag in september 2017 goed heeft rondgeleid en waardoor we meteen onze uiteindelijke keuze konden maken. Het laatste jaar was er Luis die ons vaak hielp bij het maken van keuzes en die ons altijd op een prettige manier heeft blijven helpen. We zijn ook tevreden van de diensten van de advocaat, de heer Rui Manuel Tibério. Tot slot is er ook Ricardo en de mensen van DL Ambientes die een prachtig interieur hebben gecreëerd. Het resultaat kan er zijn. We kunnen de diensten van Immo Portugal dan ook meer dan aanbevelen. Nogmaals bedankt en misschien binnenkort.

  Anne e Eddy

  Eind februari 2019 onze sleutel ontvangen van onze nieuwbouwvilla gekocht via Immo Portugal. Zowel in België als in Portugal de nodige informatie gekregen. Schitterend afgewerkte villa met kwalitatief materiaal. Zeer goede opvolging van het bouwproces, met maandelijks meerdere foto's per e-mail toegestuurd. Een echte aanrader om uw droomhuis te realiseren!!!

  Sarah e Wesley

  Onze droom was een B&B beginnen in Portugal en die is werkelijkheid geworden! Dankzij Immo Portugal hebben wij onze droomlocatie en droomhuis gevonden en hebben we onze B&B kunnen opstarten met succes. Door het vlotte verloop van zowel de verkoop als de bouw, konden wij reeds na 1 jaar verhuizen naar deze prachtige streek. Bedankt Immo Portugal!

  Ronnie e Kristel

  Na een zoektocht van enkele jaren aan de Belgische kust, Frankrijk en de Algarve vonden we tijdens een verlof in Albufeira een advertentie met info over Immo Portugal.

  Het contact met de heer Tim Demeyer  van Immo Portugal in onze thuisbasis te Waregem verliep heel gemoedelijk.

  Tim zijn professionele, klantgerichte houding, de portfolio en de Vlaamse roots van Immo Portugal creëerden onmiddellijk het noodzakelijke vertrouwen.

  Immo Portugal onderscheidt zich van andere marktspelers door een zeer klantgerichte benadering, waarbij echt geluisterd wordt om nadien een passend voorstel aan te bieden.

  Het project Nazaré Views met zicht op het dorp Nazaré en de oceaan beviel ons meteen door de uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding, de goede bouwkwaliteit en afwerking, de uitstekende ligging en een exclusief uitzicht, zwembad én ruime garagebox.

  Immo Portugal onderhoudt goede contacten met goede aannemers en projectontwikkelaars en kan zo samen met deze factoren een kwaliteitsvol en eigentijds aanbod aan een scherpe prijs in de Portugese markt zetten.

  Ondertussen hebben wij er heel wat Belgische en Portugese vrienden bij en kijken voortdurend uit naar een volgend bezoek aan het mooie Portugal.

  Wij zijn fan van Immo Portugal en Nazaré is onze tweede thuis geworden…

  Stien & Wouter

  S e W de Waregem

  Let's chat

  Contact opnemen

  Vul je contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

  Blijf op de hoogte

  SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

  marker  Portugal

  Avenida Marginal Loja 1
  Edifício Vasco da Gama
  2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
  Tel.: +351 262 980 576  |  Mobiele: +351 911 069 081

  marker  BELGIË

  Kribbestraat 4 bus 1
  2000 Antwerpen - België
  Tel.:  +32 3 283 70 70  |  +32 496 30 94 89

  Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

  Immo Portugal

  Immo Portugal Office Silver Coast Portugal

  Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in PortugalBezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

  Leisure Launch Group

  © 2023 Immo Portugal  •  Privacybeleid  •  Livro de Reclamações  •  Alternatieve geschillenbeslechting

  APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist

  Go to top