Privacybeleid

Vrijetijdslancering International Sociedade Imobiliária Lda. (hierna "Immo Portugal") erkent het belang van de bescherming van uw persoonsgegevens. Daarom hebben we een reeks veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die tot doel hebben de persoonlijke gegevens van al onze partners, werknemers en klanten, evenals alle gebruikers van onze website www.immoportugal.com te beschermen.

In dit privacybeleid leggen we uit wat het doel is van de gegevens die we online verzamelen, hoe we met deze informatie omgaan, met wie we deze delen, hoe lang we ze bewaren en hoe we contact met ons kunnen opnemen en uw gegevens kunnen gebruiken beschermingsrechten.

Alle gebruikers moeten dit privacybeleid zorgvuldig lezen en, vrij en vrijwillig, beslissen of ze hun persoonlijke gegevens willen verstrekken aan Immo Portugal. De gebruiker garandeert dat hij / zij een legale volwassene is en dat alle online gedeelde gegevens waar, volledig en bijgewerkt zijn, en hij / zij is verantwoordelijk voor alle schade of verlies, direct of indirect, die kan voortvloeien uit het niet naleven van een dergelijke verplichting . Als u vragen heeft over de manier waarop we uw persoonlijke gegevens behandelen en beschermen, kunt u via de e-mail contact opnemen met Immo Portugal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


WERKINGSSFEER

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonlijke gegevens die worden verzameld via de website www.immoportugal.com.


VERANTWOORDELIJKHEID

Uw gegevens worden behandeld door Immo Portugal (Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda., NIF 503225460, met hoofdkantoor te Largo 28 de Maio, nº 2-H R/C 2460-682 São Martinho do Porto, Portugal), gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt via de e-mail contact opnemen met Immo Portugal voor vragen over dit privacybeleid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


VERWERKINGSDOELEINDEN EN RECHTSGROND

Persoonlijke gegevens verwerkt op de website www.immoportugal.com omvatten:

  • Gegevens verzameld in het contactformulier: bijv. Naam, telefoon en e-mail. Immo Portugal verwerkt deze gegevens om te reageren op verzoeken van potentiële klanten of institutionele partners. Het verstrekken van de gevraagde informatie in het kader van de bovengenoemde contactformulieren is verplicht, zonder deze is het niet mogelijk om de gevraagde doeleinden te dienen.
  • Gegevens verkregen door het surfen op de website: bijv. bezochte webpagina's, interesse in inhoud, toegangstijden, apparaattype. Immo Portugal verwerkt een beperkte hoeveelheid gebruikersgegevens voor weboptimalisatiedoeleinden. Deze gegevens worden verwerkt om de gebruikerservaring te verbeteren en de geleverde diensten te beheren. Voor dit doel maken we gebruik van derde partij analyse aanbieders, waaronder Google Analytics, U kunt zich afmelden voor Google Analytics door hier te klikken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Immo Portugal maakt ook gebruik van remarketing en behavioural targeting diensten in het belang van de analyse, optimalisatie en economische werking van ons online aanbod, namelijk Google Ads Remarketing en Facebook Remarketing. Als u zich wilt afmelden voor op interesse gebaseerde reclame via Google Marketing Services, kunt u gebruik maken van de instellingen en afmeldingsopties van Google: http://www.google.com/ads/preference. Voor meer informatie en de mogelijkheid om uw Facebook-voorkeuren te controleren, kunt u terecht op: https://www.facebook.com/ads/preferences.


BEWAARTERMIJN

Immo Portugal bewaart en verwerkt persoonsgegevens alleen voor de tijd die nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld, met mogelijke contacten gedurende deze periode per e-mail, telefoon of sms.

Makelaars in onroerend goed in Portugal zijn wettelijk verplicht door de Regime Jurídico da Atividade de Mediação Imobiliária (wettelijk kader voor onroerendgoedactiviteiten) en door de Regime de Prevenção e Combate ao Branqueamento de Capitais e Financiamento do Terrorismo (wettelijk kader ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering) om persoonsgegevens van cliënten zeven jaar te archiveren. Na deze periode worden alle persoonlijke gegevens verwijderd, behalve in situaties waarin de gebruiker Immo Portugal zijn gratis, specifieke en geïnformeerde toestemming geeft.


CONSENT

By agreeing to this Privacy Policy, you are giving Immo Portugal permission to process your personal data specifically for the above-mentioned purposes. You have the right to withdraw your consent at any time, although that right does not jeopardize the consent previously provided in regards to the compliance of a contract or other legal obligations to which Immo Portugal is subject.

Om uw toestemming in te trekken, kunt u contact met ons opnemen via het adres: Immo Portugal, Avenida Marginal Loja 1, Edifício Vasco da Gama, 2460-096 São Martinho do Porto – Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


GEGEVENS OPENBAARMAKING

Immo Portugal kan uw persoonsgegevens delen met andere bedrijven van de Leisure Launch groep om aanvullende diensten op het gebied van onroerend goed te verlenen. 

De bedrijven van het Leisure Launch concern ontvangen uitsluitend de persoonsgegevens die nodig zijn voor de door Immo Portugal geleverde diensten en/of voor marketingdoeleinden, met strikte inachtneming van alle wettelijke normen inzake bescherming van persoonsgegevens, informatiebeveiliging en andere toepasselijke richtlijnen.

Voor meer informatie over deze ontvangers kunt u contact met ons opnemen via het adres: Immo Portugal, Avenida Marginal Loja 1, Edifício Vasco da Gama, 2460-096 São Martinho do Porto – Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


GEBRUIKERSRECHTEN

Hoewel Immo Portugal persoonlijke gegevens bewaart of verwerkt, kunnen alle gebruikers op elk moment en kosteloos de volgende rechten uitoefenen:

  • Toegangsrecht - het recht om een kopie te vragen van de informatie die we over u hebben;
  • Recht op rectificatie - het recht om alle gegevens te corrigeren die u als onjuist of onvolledig beschouwt;
  • Recht om te worden vergeten - u kunt verzoeken dat de gegevens die we over u hebben uit al onze bestanden worden verwijderd;
  • Recht op beperking van verwerking - wanneer bepaalde voorwaarden van toepassing zijn, hebt u het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken;
  • Recht op overdraagbaarheid - het recht om uw gegevens te laten overdragen aan een andere organisatie;
  • Recht op bezwaar - het recht om bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerking;
  • Recht om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering;
  • Recht op rechtsmiddel - in het geval Immo Portugal uw verzoek weigert volgens het toegangsrecht, zullen we de reden uitleggen.

De bovengenoemde rechten kunnen worden uitgeoefend via het adres: Immo Portugal, Avenida Marginal Loja 1, Edifício Vasco da Gama, 2460-096 São Martinho do Porto – Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


KLACHTEN

Gebruikers die een klacht willen indienen over de manier waarop hun persoonlijke gegevens worden verwerkt door Immo Portugal, of de manier waarop hun klacht is afgehandeld, hebben het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij Immo Portugal of de Portugese toezichthoudende autoriteit: Comissão Nacional de Protecção de Dados, Av. D. Carlos I, 134 – 1.º, 1200-651 Lisboa, Portugal, Telefoon: (+ 351) 21 392 84 00, Fax: (+ 351) 21 397 68 32, E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


MAATREGELEN VOOR PERSOONSGEGEVENSBESCHERMING

Immo Portugal past verschillende technische en organisatorische maatregelen toe die geschikt zijn om de persoonlijke gegevens van de gebruikers te beschermen, waaronder het gebruik van veilige servers, firewall en gegevensversleuteling.


COOKIESBELEID

Onze website www.immoportugal.com maakt gebruik van sessiecookies, dit zijn kleine informatiebestanden die door de websiteserver naar de browser van de gebruiker worden gestuurd en op hun computer worden opgeslagen. Deze tijdelijke cookies blijven alleen in het cookie-archief tijdens het gebruik van de website. Deze cookies worden alleen door Immo Portugal gebruikt om webverkeerspatronen te analyseren, waardoor we problemen kunnen identificeren en een betere gebruikerservaring kunnen bieden.

WIJZIGINGEN IN HET PRIVACYBELEID

Immo Portugal kan het privacybeleid van www.immoportugal.com herzien wanneer dit nodig is om te voldoen aan wettelijke of technologische vereisten. Alle wijzigingen worden bekendgemaakt op deze online pagina.

CONTACTEN EN VRAGEN

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via het adres:Immo Portugal, Avenida Marginal Loja 1, Edifício Vasco da Gama, 2460-096 São Martinho do Porto, Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576
Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2022 Immo Portugal • Privacybeleid

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa