• beach in Silver Coast Portugal

Waarom Immo Portugal?

Immo Portugal is gespecialiseerd in markten zoals België en Nederland en is een gecertificeerd makelaarskantoor in Portugal voor het kopen van hoogwaardige nieuwbouwwoningen aan de Zilverkust. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedinvestering in Portugal vlot en transparant verloopt, van A tot Z...

De aankoop van een tweede huis in Portugal is vaak een aanzienlijke investering. Voor de meeste mensen is het een "once in a lifetime" gebeurtenis, dus het is essentieel dat u deze investering doet met de juiste partner.

Al meer dan 15 jaar is Immo Portugal de referentie voor nieuwbouwprojecten aan de Zilverkust van Portugal.

Immo Portugal heeft medewerkers in dienst die geboren en getogen zijn in Portugal, waardoor we de lokale cultuur goed begrijpen en investeringsmogelijkheden voor onze klanten veilig kunnen stellen via ons uitgebreide netwerk ter plaatse. 

Met ons lokale Portugese team en Belgische collega's in Antwerpen, stellen wij onze marktkennis van dichtbij en met veel ervaring ten dienste van onze huizenkopers!

Waar we zijn…

Immo Portugal heeft kantoren in België (Antwerpen) en Portugal (São Martinho do Porto).

Als één van de eerste Belgische makelaars in deze regio is Immo Portugal actief in het meest gegeerde deel van de Zilverkust: de regio tussen de lagune van Óbidos en de stranden ten noorden van Nazaré.

Immo Portugal kiest alleen projecten op toplocaties, niet verder dan 15 minuten van de kust of een belangrijke stad aan de Zilverkust. Dit garandeert dat uw investering een goed rendement oplevert bij een latere doorverkoop en ook een meerwaarde voor de verhuurbaarheid.

Hier vindt u een unieke mix van natuur, cultuur en een heerlijke relaxte levensstijl waar de authenticiteit van de Portugese bevolking uw hart keer op keer zal veroveren.

Wij begeleiden u van A tot Z…

Vale Furado Beach Nature Resort Silver Coast Portugal sold by Immo Portugal

Als onderdeel van de grootste vastgoedgroep aan de Zilverkust, de Leisure Launch Group, regelt het meertalige team van Immo Portugal alles in eigen beheer:

  • Leisure Launch Consulting
  • Portugal Accounting
  • Portugal Interiors - Decor and Furniture in Portugal
  • Presprop Portugal construction
  • Portugal Realty real estate agency Portugal
  • Leisure Launch Consulting
  • SCH Solution Property management services Portugal
  • Silver Proposal property developer Silver Coast Portugal

Wij begeleiden u in alle fasen van de aankoop en bouw van uw huis in Portugal. Van de eerste ontmoeting met een van onze verkoopadviseurs tot de rondleiding ter plaatse, de keuze van de materialen, de dienst na verkoop, enz.

Ook na de aankoop van uw huis blijven we onze huizenkopers bijstaan met alle diensten die in het Simple Life Home Buyer pack zijn opgenomen:

Simple Life Home Buyer - De complete Vastgoedoplossing

25 jaar ervaring, tot uw dienst...

Met Immo Portugal kunt u rekenen op een gecertificeerde en betrouwbare vastgoedpartner met een dubbele certificering via BIV (België) en AMI (Portugal) licenties. Wij houden ons aan alle wettelijke en ethische normen, zodat u met een gerust hart op reis kunt.

Meer dan 25 jaar ervaring in de sector - Immo Portugal werkt uitsluitend met een zeer selecte groep van lokale bouwers, die elk tientallen jaren ervaring in de nieuwbouw van uw project meebrengen. De kwaliteit van uw appartement of villa is gegarandeerd, met strenge wettelijke regels opgelegd door de Portugese autoriteiten en ons gespecialiseerde team van Project Managers die nauwlettend toezicht houden.

Veiligstellen van uw investering met robuuste financiële zekerheid - Wanneer u ervoor kiest om te investeren met Immo Portugal, doet u een risicovrije aankoop van onroerend goed, met 100% financiële zekerheid. We zetten ons in voor de beste financiële strategieën om de belangen van onze huizenkopers te allen tijde veilig te stellen.

Transparante diensten die uw belangen behartigen - Een huis kopen bij Immo Portugal staat voor transparantie! Vanaf het begin zijn er duidelijke contracten en een nauwkeurige begroting, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedinvestering in Portugal soepel, voorspelbaar en eenvoudig verloopt!

Vill sold by Immo Portugal in Salir do Porto Silver Coas Portugal
Apartments sold by Immo Portugal in Nazare Silver Coas Portugal

"Alles verliep vlot van bij aankoop, uitvoering tot de oplevering!"

"Na regelmatige beurs bezoeken te hebben gedaan omtrent een tweede verblijf in het buitenland, kwamen we op onze zoektocht uit bij Immo Portugal. Tim zorgde voor de eerste contacten en waren aangenaam verrast hoe hij alles in het werk stelde om de nodige documentatie en afspraken te regelen.
Eenmaal aangekomen in Portugal, werden we heel goed begeleid door Rita die ons verschillende projecten liet zien van ruwbouw tot afwerking.
Alles verliep vlot van bij aankoop, uitvoering tot de oplevering.
De werken werden goed opgevolgd en ze informeerden ons tijdig over de evolutie van de werken met tekst en uitleg + bijhorende foto’s tot het uiteindelijke resultaat.
Wij zijn alvast heel tevreden over Immo Portugal en kunnen nu alvast genieten van ons stekje onder de Portugese zon en 'The Simple Life'."

Let's chat

Contact opnemen

Vul je contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576  |  Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70  |  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Immo Portugal Office Silver Coast Portugal

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in PortugalBezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2023 Immo Portugal  •  Privacybeleid  •  Livro de Reclamações  •  Alternatieve geschillenbeslechting

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist

Go to top