• beach in Silver Coast Portugal

Waarom Immo Portugal?

Immo Portugal, gespecialiseerd in markten zoals België en Nederland, is een toonaangevend makelaarskantoor voor de aankoop van nieuwbouwwoningen en appartementen, aan de Zilverkust van Portugal.

De aankoop van een tweede huis in Portugal is vaak een aanzienlijke investering. Voor de meeste mensen is het een "once in a lifetime" gebeurtenis, dus het is essentieel dat u deze investering doet met de juiste partner.

Al meer dan 15 jaar is Immo Portugal de referentie voor nieuwbouwprojecten aan de Zilverkust van Portugal.

Immo Portugal heeft medewerkers in dienst die geboren en getogen zijn in Portugal, waardoor we de lokale cultuur goed begrijpen en investeringsmogelijkheden voor onze klanten veilig kunnen stellen via ons uitgebreide netwerk ter plaatse. 

Met ons lokale Portugese team en Belgische collega's in Antwerpen, stellen wij onze marktkennis van dichtbij en met veel ervaring ten dienste van onze huizenkopers!

Waar we zijn…

Immo Portugal heeft kantoren in België (Antwerpen) en Portugal (São Martinho do Porto).

Als één van de eerste Belgische makelaars in deze regio is Immo Portugal actief in het meest gegeerde deel van de Zilverkust: de regio tussen de lagune van Óbidos en de stranden ten noorden van Nazaré.

Immo Portugal kiest alleen projecten op toplocaties, niet verder dan 15 minuten van de kust of een belangrijke stad aan de Zilverkust. Dit garandeert dat uw investering een goed rendement oplevert bij een latere doorverkoop en ook een meerwaarde voor de verhuurbaarheid.

Hier vindt u een unieke mix van natuur, cultuur en een heerlijke relaxte levensstijl waar de authenticiteit van de Portugese bevolking uw hart keer op keer zal veroveren.

Wij begeleiden u van A tot Z…

Vale Furado Beach Nature Resort Silver Coast Portugal sold by Immo Portugal

Als onderdeel van de grootste vastgoedgroep aan de Zilverkust, de Leisure Launch Group, regelt het meertalige team van Immo Portugal alles in eigen beheer.

Wij begeleiden u in alle fasen van de aankoop en bouw van uw huis in Portugal. Van de eerste ontmoeting met een van onze verkoopadviseurs tot de rondleiding ter plaatse, de keuze van de materialen, de dienst na verkoop, enz.

Ook na de aankoop van uw huis blijven we onze huizenkopers bijstaan met alle diensten die in het Simple Life Home Buyer pack zijn opgenomen.

Dit omvat meubelpakketten, een huuroplossing voor uw vakantiewoning, het kiezen van de juiste partner voor vastgoedbeheer, boekhouding, het instellen van nutsvoorzieningen... Het Simple Life Home Buyer pack bevat alles wat u nodig heeft om over te stappen naar een eenvoudig leven in Portugal, met alle diensten onder één dak om u tijd, geld en onnodige rompslomp te besparen.

25 jaar ervaring, tot uw dienst...

Met Immo Portugal heeft u de zekerheid te kunnen vertrouwen op een partner die alle wettelijke verplichtingen nakomt. Immo Portugal heeft zowel een BIV (België) als een AMI (Portugal) licentie. Dit geeft u de garantie dat alles wettelijk en ethisch in orde is.

Immo Portugal werkt ook uitsluitend met lokale aannemers met meer dan 25 jaar ervaring in nieuwbouw. De kwaliteit van uw appartement of villa is gegarandeerd, met strenge wettelijke regels opgelegd door de Portugese overheid en een nauwgezette opvolging door ons team van New Build Support specialisten.

Bouwers bieden bankgaranties voor de bouw van condominiums (projecten met verschillende mede-eigenaren zoals een appartementencomplex). Voor villa's is er geen voorfinanciering, omdat u pas na de voltooiing van elke fase van uw project betaalt. Ook op financieel vlak bent u 100% zeker wanneer u een woning koopt bij Immo Portugal.

Een woning kopen met Immo Portugal staat voor transparantie! Vanaf het begin zijn er duidelijke contracten en komt u niet voor verrassingen te staan wat betreft voorwaarden en budgetten.

Vill sold by Immo Portugal in Salir do Porto Silver Coas Portugal
Apartments sold by Immo Portugal in Nazare Silver Coas Portugal

Speciale voordelen voor Immo Portugal huizenkopers…

Immo PortugalSimple Life Membership Card for Immo Portugal clients

Immo Portugal huizenkopers worden ook beloond met de Simple Life Membership Card, die toegang geeft tot verschillende voordelen van lokale partners en speciale geschenken voor klanten die terugkerende kopers zijn of nieuwe klanten doorverwijzen.

Op deze manier worden onze huizenkopers geïntegreerd in de lokale gemeenschappen en hebben ze meer mogelijkheden om de Zilverkust levensstijl te ervaren.

Let's chat

Contact opnemen

Vul je contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576  |  Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70  |  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in PortugalBezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2023 Immo Portugal  •  Privacybeleid  •  Livro de Reclamações  •  Alternatieve geschillenbeslechting

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist