• Sobre Nós

Waarom Immo Portugal?

De aankoop van een tweede verblijf in het buitenland gaat vaak gepaard met een aanzienlijke investering en bovendien is het voor de meeste mensen een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis. Het is dus heel belangrijk dat U deze aankoop in alle vertrouwen kan doen met de juiste partner. Immo Portugal is dé referentie wat betreft nieuwbouwprojecten aan de Zilverkust in Portugal, dit reeds meer dan 15 jaar.

Al sinds 2006, en als één van de eerste Belgische makelaars, is Immo Portugal actief aan het meest aantrekkelijke stuk van de Zilverkust: de regio van aan de lagune van Obidos tot net voorbij Nazaré. Hier vindt U een ideale mix terug van natuur, cultuur en dagdagelijks leven. We beschikken over een uitstekende marktkennis die we voluit ter beschikking stellen van onze klanten.

Immo Portugal

Als U beroep doet op Immo Portugal gaat U in zee met een partner die U van A tot Z begeleidt. Immo Portugal heeft een fysieke vestiging in België (Antwerpen) en Portugal (São Martinho do Porto).

Wij doen alles in eigen beheer. Het is dus niet zo dat U via ons in Portugal bij een lokale makelaar terecht komt en wij slechts een ‘bijkantoor’ of ‘partner’ zijn van die makelaar. Wij begeleiden U in alle fases van Uw aankoop en de bouw met ons eigen team (eerste gesprek in België, rondleiding ter plaatse, keuze van materialen via de dienst naverkoop,…).

De service van Immo Portugal stopt bovendien niet na de aankoop. Zo helpen we de klanten verder met meubelpakketten om hun woning naar wens in te richten, het verhuur van hun tweede verblijf, de juiste partner voor property management en tal van andere praktische zaken.

Als U in zee gaat met Immo Portugal heeft U de zekerheid dat U beroep doet op een partner die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Immo Portugal heeft zowel een BIV-erkenning (België) als een AMI-erkenning (Portugal). Dit geeft U de garantie dat alles correct verloopt, zowel juridisch als deontologisch.

Immo Portugal werkt, meestal in exclusiviteit, samen met lokale, solvabele aannemers die meer dan 25 jaar ervaring hebben in nieuwbouw. De kwaliteit van Uw appartement of villa is dus gegarandeerd, mede door de strenge wettelijke voorschriften die gelden voor nieuwbouw die de overheden hebben opgelegd de laatste jaren.

De aannemers leveren bankgaranties af bij de bouw van condominiums (projecten met verschillende mede-eigenaars zoals een appartementsgebouw) en bij villa’s doet U geen enkele voorfinanciering. U betaalt, zoals in België, na de realisatie van een bepaalde fase van Uw project. Financieel zit U dus 100% veilig.

Als U koopt via Immo Portugal bent U er ook zeker van dat U 100% volle eigenaar wordt van Uw pand. Uw eigendomstitel wordt geregistreerd via notariële akte. U kan dus met Uw pand doen wat U wil (verhuren, doorverkopen,…) en kopen hoe U wil. Op persoonlijke naam, via een vennootschap, samen met Uw kinderen, …

Immo Portugal
Immo Portugal

Een aankoop van een villa bij Immo Portugal staat voor transparantie: van bij de start zijn er duidelijke contracten: een contract voor de grond en een contract voor de constructie, duidelijk gelinkt aan elkaar. U wordt eerst volle eigenaar van de grond en dan start de constructie. Het is heel belangrijk beide contracten te hebben op het moment dat U de eerste handtekening zet, zo komt U niet voor verrassingen te staan wat betreft termijnen en budgetten. Een grond kopen ‘en dan wel zien hoe we bouwen’ raden wij ten zeerste af, dit zet de deur open voor onaangename juridische en bouwtechnische ervaringen.

Immo Portugal heeft medewerkers in dienst in Portugal die ter plaatse geboren en getogen zijn, wat ons ook toelaat om de lokale cultuur echt te begrijpen en zo kunnen wij op zoek gaan naar investeringsopportuniteiten voor onze klanten door onze integratie en ons uitgebreid netwerk ter plaatse. Een echte win-win situatie dus voor zowel onze klanten, wijzelf en de lokale bevolking.

Immo Portugal kiest enkel voor projecten op AAA locaties. Wij bieden geen B locaties aan. Dit wil zeggen dat U kan genieten van een vakantie op een toplocatie niet verder dan 15 min van de kust of een grootstad, of dat U een investering doet die een mooi rendement opbrengt, gezien de gemakkelijke verhuurbaarheid. Wij achten dit uiterst belangrijk, ook om een mooie meerwaarde te kunnen verwerven bij een eventuele latere herverkoop.

Immo Portugal

Via de klantenkaart van Immo Portugal geniet de klant bovendien bij lokale partners van voordelen, zoals een gratis aperitiefje in bepaalde restaurants en kortingen bij geselecteerde partners. Zo worden onze klanten geïntegreerd in de lokale sfeer en beleving en dit wordt ten zeerste geapprecieerd door de ‘locals’. Klanten die daarbovenop nog eens extra reclame maken en een klant aanbrengen, worden nog eens extra in de watten gelegd via de golden membership card.

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576
Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2022 Immo Portugal • Privacybeleid

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa