• Second Home - Flanders Expo Ghent - Immo Portugal - Oct 2021 - Tim Demeyer meeting with clients

Immo Beurzen

Neem een kijkje op de volgende vastgoedbeurzen waar Immo Portugal aanwezig zal zijn!
Ons team zal daar aanwezig zijn om nieuwe vastgoedlanceringen te delen en al uw twijfels over het kopen van vastgoed in Portugal te verduidelijken.

Volgende Exhibities

Bezoek ons!

Tim Demeyer, onze Verkoopdirecteur gevestigd in Antwerpen - België, en collega's van ons kantoor in Zilverkust Portugal, zullen voor u klaar staan om u te helpen met al uw vragen en om nieuwe vastgoedontwikkelingen te delen die verkocht zullen worden aan speciale lanceringsvoorwaarden.

En elke dag live seminars op elke tentoonstelling!

De SIMPLE LIFE HOME PACK specialisten zullen ook aanwezig zijn!

Immo Portugal heeft deelgenomen aan verschillende Second Home Expo edities, waardoor dit een zeer speciaal moment is voor ons team om klanten te ontmoeten en fantastische mogelijkheden te presenteren om onroerend goed te kopen aan de Zilverkust van Portugal.

In deze editie zullen de bezoekers van onze stand ook de mogelijkheid hebben om het team van vastgoedspecialisten van het Simple Life Home Pack te ontmoeten!

Stel hen gerust vragen omtrent onroerend goed belastingen en fiscaal advies, logistieke ondersteuning bij het kopen/bouwen van een huis, tot oplossingen voor het inrichten & decoreren, beheren of verhuren van uw vakantiehuis in Portugal...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op om uw gratis tickets te ontvangen!


Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576
Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2023 Immo Portugal • Privacybeleid

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist