Villa's met prive zwembad & uitzicht op de baai | Zilverkust Portugal

Leiria, Caldas da Rainha, Salir do Porto
Slaapkamers Slaapkamers
3
Badkamers Badkamers
3
Pool Zwembad
Ja

Referentie
Monte da Baía Villas
Monte da Baía Villas zijn een eerbetoon aan de speciale band die het oude vissersdorpje Salir do Porto altijd heeft gehad met de zee. Gelegen op een verhoogde "monte", hebben de villa's te koop een prachtig uitzicht op de baai van Sao Martinho do Porto, het weelderige landschap, de plaatselijke kerktoren en de rode lemen daken van het dorpscentrum.

Een rustige locatie aan zee die perfect is om te genieten van de Portugese levensstijl of als beleggingsobject voor vakantieverhuur op een zeer bevoorrechte locatie in Zilverkust Portugal.

De villa's komen uit op een centrale "praça" en tuin die de geest en veiligheid van het traditionele Portugese gemeenschapsleven viert.

De woningen op twee niveaus zijn ontworpen om de beste eigenschappen van elk perceel te maximaliseren, namelijk het uitzicht. Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers (waarvan één en-suite en met een inloopkast), allen met ingebouwde kasten en toegang tot een op het zuiden gelegen buitenzwembad en tuin waar u kunt genieten van de luxe van quality time met vrienden en familie.

Voor uw privacy en comfort, terwijl u vrienden en familie ontvangt, zijn er zowel binnen- als buitentrappen om toegang te krijgen tot de bovenverdieping. Hier vindt u een badkamer voor de gasten, een volledig ingerichte keuken en een open woon- en eetruimte die uitkomt op een terras aan de ene kant van de villa en een balkon aan de andere kant, met ruimte voor buitenmeubilair om te genieten van de zonsondergang of van een rustig moment na een dag aan het strand.

Salir do Porto, waar zich de hoogste zandduinen van Portugal bevinden, heeft twee fantastische strandplekken. Aan de zuidkant stroomt het water van de rivier de Tornada de baai in en is het perfecte ondiepe water voor kinderen om vrijuit te spelen of voor gezinnen om te genieten van een rustige wandeling langs de paden die leiden naar de oude Sant'Ana kapel. Aan de noordkant sluit Salir do Porto aan op het strand van São Martinho do Porto met zijn houten loopbruggen die de twee dorpen met elkaar verbinden - een favoriete plek voor lokale gezinnen om te ontspannen onder de zon en te genieten van watersporten zoals kanoën, vissen of paddleboarden.

In het dorpscentrum vindt u alles wat u nodig heeft om van uw beste leven te genieten! Lokale keuken in restaurants, cafés, een bakker, een apotheek, en zelfs een "ouderwetse" openlucht markt met verse producten!

Monte da Baía Villas zijn ook een prima uitvalsbasis voor het verkennen van "Het Echte Portugal", met verschillende beroemde Zilverkust historische sites en stranden in de buurt. De luchthaven van Lissabon ligt op slechts een uur rijden.

Plus, als een SIMPLE LIFE HOME BUYER eigendom, profiteert u automatisch van de ondersteuning van een full-service groep van bedrijven die zal zorgen voor alle 7 stappen om veilig een nieuwbouwwoning in Portugal te kopen.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het begeleiden van honderden buitenlandse huizenkopers in Portugal, begrijpen we uw uitdagingen en hebben we de marktervaring en lokale kennis om de klus op tijd en binnen het budget te klaren!

En uw eigen Project Manager zal u bij elke stap begeleiden!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw Live 360º Virtuele Tour te plannen.

Kenmerken

Zwembad
Terras
Tuin
Op loopafstand van het strand
Afstand tot de luchthaven: 60 min
  • Prijs
    650,000€
  • Praat met onze specialisten

    Gelijkaardige eigenschappen

    • Simple Life Home Buyer
      Bathrooms  3
      Bathrooms  3
      Swimming Pool
      Salir do Porto 
      595,000€ [BTW INCL]
    • Simple Life Home Buyer
      Bathrooms  3
      Bathrooms  3
      Swimming Pool
      Salir do Porto 
      486,000€ [BTW INCL]
    • Simple Life Home Buyer
      Bathrooms  3
      Bathrooms  3
      Swimming Pool
      Caldas da Rainha 
      586,510€ [BTW INCL]
    • Simple Life Home Buyer
      Bathrooms  3
      Bathrooms  2
      Swimming Pool
      Alcobaca 
      545,000€ [BTW INCL]
    • Simple Life Home Buyer
      Bathrooms  3
      Bathrooms  2
      Swimming Pool
      Alcobaca 
      525,000€ [BTW INCL]
    • Simple Life Home Buyer
      Bathrooms  3
      Bathrooms  3
      Swimming Pool
      Nazaré 
      460,000€ [BTW INCL]

    Let's chat

    Contact opnemen

    Vul je contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

    Blijf op de hoogte

    SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

    Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

    marker  Portugal

    Avenida Marginal Loja 1
    Edifício Vasco da Gama
    2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
    Tel.: +351 262 980 576  |  Mobiele: +351 911 069 081

    marker  BELGIË

    Kribbestraat 4 bus 1
    2000 Antwerpen - België
    Tel.:  +32 3 283 70 70  |  +32 496 30 94 89

    Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

    Immo Portugal

    Immo Portugal Office Silver Coast Portugal

    Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in PortugalBezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

    Leisure Launch Group

    © 2024 Immo Portugal  •  Privacybeleid  •  Cookiebeleid  •  Livro de Reclamações  •  Alternatieve geschillenbeslechting

    APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist

    Go to top