Het verhaal van Walter

Walter Bauwens heeft de weg naar Portugal gevonden na jarenlange inbreuk op z'n gezondheid en door geen acht te slaan op zijn "Work / Life Balance".

In 1996 ben ik gestart met m’n management vennootschap waar ik bedrijven ging coachen op vlak van “Sales Performance” in nauwe samenwerking met E&Y. De bedoeling was om te bewijzen dat je snel resultaten kan neerzetten als je “er volledig voor gaat ” en de klant steeds vooraan plaatst. Al snel had ik de smaak te pakken en startte met meerdere interim management opdrachten waar ik zelf actief opdrachten uitvoerde voor klanten.

Tegelijkertijd werd het interim management bureau “3W Direct Management Solutions geboren (www.3W.be)” We beloofden onze klanten om binnen 48 hr. een snelle, betrouwbare en betaalbare zelfstandige expert aan te bieden voor eender welk management probleem.

“The rat race” was nu helemaal gestart en we groeiden als kool. In 2006 heeft Adecco het bedrijf gedeeltelijk overgenomen met de vraag dat ik nog 3 jaar aan boord zou blijven.
Tussen 2006 en 2009 groeiden we uit tot het grootste interim management bedrijf in België.
Dit alles had echter een prijs. Vooral op persoonlijk vlak.

Ik kon niet meer ontspannen en ben ik dan ook in 2006 in een heuse “Burn-out” beland.
Gelukkig had ik de eeuwenoude techniek van Yoga en Meditatie ontdekt om hieraan het hoofd te bieden.

Nadat Adecco het bedrijf definitief had overgenomen in 2009 besliste ik om te gaan reizen en te ontdekken wat er “nog” te beleven viel op deze “aardbol”. Ik reisde eerst naar Indië en Nepal. Hier vond ik uitzonderlijke energie en mensen en kon zo alles in een ander perspectief plaatsen. In Europa kwam Frankrijk, Zuid-Spanje en Portugal aan de beurt.
De positieve energie die ik in Nepal ervaren had, vond ik terug in Portugal in de Algarve en aan de Silver Coast. Je merkt het trouwens aan de mensen en de cultuur in het land:
Hartelijk, Open, Vriendschappelijk en geïnteresseerd. Als ik in deze landen rondreisde werd ik helemaal “Zen” en voelde me totaal gelukkig.

In 2011 vroeg Adecco me terug te komen om “3W Direct Management Solutions” verder uit te bouwen. De uitdaging werd opnieuw om enerzijds resultaten neer te zetten en anderzijds een evenwichtig en gelukkig leven te behouden. Adecco stelt het “welzijn” van z’n werknemers steeds op de eerste plaats en mits goede afspraken naar flexibele werkuren aanvaardde ik deze uitdaging.

Het was een gelukkig toeval dat ik begin 2013 in contact kwam met Immo Portugal die me opnieuw naar Portugal bracht. Ditmaal werden er concrete voorstellen uitgewerkt naar investeringen. An-Sofie en het team van Immo Portugal kennen beiden de Algarve en de Silver Coast tot in de kleinste details en hebben me begeleid om m’n ultieme droom te realiseren.
Mijn vrouw was erg kritisch over dit buitenlands avontuur, maar na zowel lokale mensen als andere Belgen gesproken te hebben smolten de bezwaren letterlijk weg als sneeuw voor de zon.

Sinds dan gaan we regelmatig naar Portugal om te genieten. Werk en Leven is dus voorgoed in balans.

Als je dit zelf wil ervaren biedt Immo Portugal de mogelijkheid aan om enkele dagen of een weekje in onze villa in Nazaré met een uniek uitzicht over de Atlantische Oceaan te verblijven.

M’n droom is nu om Managers en/of druk bezette mensen een Holistische Coaching aan te bieden in combinatie met gezonde voeding, Yoga en massage. Onlangs heb ik m’n certificatie behaald als Yoga Teacher en m’n vrouw en ik willen 2 x per jaar kleine groepen uitnodigen naar Portugal om de balans tussen geest en lichaam te herstellen.

Contacteer me gerust op [email protected] of via GSM: +32 475 50 20 22 voor verdere informatie, of neem een kijkje op de website https://www.relife.be.

 

Bekijk hier
enkele filmpjes van Walter