Het verhaal van Magalie & Stijn

Magalie & Stijn verlieten hun thuisland om hun droom achterna te gaan. Hierbij hun True Story die we met jullie willen delen.

Met dank aan Magalie Dhondt & Stijn Mahieu

Als koppel droomden we er al jaren van om samen met onze drie kinderen naar het buitenland te verhuizen om daar een eigen zaak te beginnen. Die uiteindelijke stap zetten gaat natuurlijk niet van dag op dag, daar gaat wel wat tijd over. Maar na het verliezen van mijn job als medisch secretaresse kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Ik kon dit maar niet verwerken en geraakte op deze manier in een depressie terecht. Dit deed me enorm nadenken over ‘De Zin’ van het leven. Die droom die we toen hadden maar blijven uitstellen werd voor mij geen optie meer. Ik had hier uit geleerd dat we allemaal zelf ons leven moeten / kunnen gaan bepalen. Dit alles maakte dat ik vast besloten werd om deze stap te wagen en onze droom te gaan volgen. De vraag was enkel nog waar we zouden neerstrijken.

We begonnen onze zoektocht naar een nieuwe uitvalsbasis in Spanje, maar voelden daar niet de klik die we zochten. Kort daarna zijn we naar Portugal afgereisd. Dit was liefde op het eerste zicht. De prachtige natuur, cultuur en vriendelijke bevolking die we terug vonden in Portugal, hebben ons overtuigd ons huis in België te verkopen en te gaan bouwen via Immo Portugal aan de Portugese Silver Coast.

Na een zoektocht via Google kwamen we terecht bij Immo Portugal. Dat Tim Demeyer nog wel juist een gemeenschappelijke kennis/vriend was, gaf ons al meteen vertrouwen. Mijn drang was heel groot om Portugal te gaan ‘Beleven’. Ik wou dit land echt gaan Proeven, Zien, Beleven,… Tijdens onze rit van Lissabon naar Sao Martinho do Porto werden we als het ware al betoverd. De prachtige natuur hier, iets wat we in Spanje nooit konden terug vinden was al een wereld van verschil. Dit gaf me al meteen een thuisgevoel. Het geeft je letterlijk en figuurlijk meer zuurstof!

Op dag 2 hadden we een afspraak met An-Sofie in het kantoor van Immo Portugal omstreeks 10 u. Om 17 u ’s avonds stond ons handtekening op papier voor de aankoop van ons huis. Het buikgevoel zat helemaal juist en onze droom kon van start gaan. We gaven onze job op om reeds vanuit België de fundamenten te leggen voor onze nieuwe onderneming: ‘Full House Management’.

An-Sofie heeft ons heel goed geholpen bij het oprichten van onze zaak. Ons in contact gebracht met een boekhouder en andere nodige instanties om de opstart te kunnen realiseren. Ze was niet alleen de verkoopster van ons huis maar ook de persoon die ons geholpen heeft de business op te richten.
Ondertussen zijn we goed gesetteld in het prachtige Portugal en is ‘Full House Management’ volledig actief sinds maart 2017.

U kunt rekenen op ‘Full House Management’ voor het volledige beheer van uw vakantiewoning. Als ‘Belgische Portugezen’ bieden wij u een optimale service aan in uw eigen landstaal. Aangezien alle communicatie in het Nederlands verloopt, kunnen wij u optimaal helpen bij eventuele problemen en aan al uw noden tegemoet komen. Een goede communicatie staat bij ‘Full House Management’ nu eenmaal centraal. Tel daarbij nog dat wij bij het verlaten van ons thuisland een stevige dosis Belgische werkmentaliteit hebben meegenomen en dan weet u dat ‘Full house management’ staat voor het nakomen van afspraken en het beheren van uw vakantiewoning met de allergrootste zorg.

“Onze gedachten bepalen ons leven, wat we bereiken of niet bereiken. Dat we gelukkig zijn of niet gelukkig zijn. Maar niet alleen dat, vele blijven bij de gedachten en hierdoor komt er geen actie. Geen actie geeft weinig of geen resultaten. Dus heb je een droom ga die na en leef hem, laat hem niet sterven in je hoofd!
Stap UIT je hoofd en IN je leven.

Magalie Dhondt & Stijn Mahieu
www.fullhousemanagement.be
[email protected]

Travessa Duque de Wellington 5, 2510-050 Óbidos.
Tel. PT: +351 910 893 714 – Tel. BE: +32 476 50 53 52