Verkocht

ZEEZICHT: Enorm ruime & luxueuze appartementen met zicht op de lagune van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust – Portugal – LAGOA VIEWS Apartments

Type Appartement
Locatie Zilverkust: Foz do Arelho
Badkamers 2
Slaapkamers 2 [Max: 3]
Units 6

ZEEZICHT: Enorm ruime & luxueuze appartementen met zicht op de lagune van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust – Portugal – LAGOA VIEWS Apartments.

Dit project bestaat uit 1 gebouw met slechts 6 appartementen en een gemeenschappelijk zwembad en 3 indiviudele villa´s met eigen privé zwembad.
Meer info over de villa´s kan je vinden onder de rubriek “Villa´s Te Koop”.

De ligging is heel centraal, op minder dan 1 km van het strand  van Foz do Arelho, dat gekend staat als één van de meest gewilde stranden van de Costa de Prata, dankzij zijn unieke lagune die samenkomt met de Atlantische Oceaan.

Ieder appartement heeft een ruime woonkamer met een open, volledig uitgeruste keuken, 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 of 2 autostaanplaatsen en een afgesloten berging in de ondergrondse garage.

Alle appartmenten hebben mooie zuid-west georienteerde terrassen met zicht op de lagune.

Een ideaal project voor mensen die een vakantiehuis willen met niet teveel onderhoud en dat gemakkelijk te verhuren is, alsook centraal willen zitten waar alles te voet kan gedaan worden.
We hebben partners voor verhuur, meubilering & property management.

U koopt aan met een 100% bankgarantie.

Contacteer ons voor meer info of een bezoek.