Verkocht

ZEEZICHT: Design appartementsgebouw met rooftop terras met zwembad en zeezicht te koop aan de Zilverkust van Portugal – Sitio – Varandas do Sitio

Type Appartement
Locatie Zilverkust: Sitio - Nazaré
Slaapkamers 1 [Max: 3]
Units 11

ZEEZICHT: Design appartementsgebouw met een rooftop terras met zwembad en zeezicht te koop aan de Zilverkust van Portugal – Sitio – Varandas do Sitio

Klein apartementsgebouw met een zeer modern design waarin slechts 11 appartementen beschikbaar zijn, gelegen in het authentieke centrum van Sitio – Nazaré.

Dit project beschikt over appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, en wordt gekenmerkt door zijn uniek design waarin de golven van de zee terugkomen in de ruime terrassen van de appartementen.

Het project heeft een “rooftop” terras met gemeenschappelijk zwembad en een prachtig panoramisch zicht over de Atlantische Oceaan, alsook op de kerk van Sitio.
In de prijs is de volledige afwerking inbegrepen alsook een staanplaats  of box in de ondergrondse garage.

Vanuit dit condominium kan U te voet naar het centrum van Sitio, met een ruim aanbod aan typisch Portugese restaurantjes, alsook kan U van daaruit naar het strand van Nazaré stappen, waar U alles vindt om te genieten van een perfecte vakantie.
Talloze restaurantjes, winkels, supermarkten en zelfs een welness centrum op het strand.

De bouw is volop aan de gang en de oplevering is voorzien voor einde 2019.

Dergelijke projecten worden zeer snel uitverkocht, dus indien U hierin Uw appartement wil aankopen, raden wij U aan ons snel te contacteren teneinde Uw appartement op voorhand te reserveren.

Deze appartementen worden verkocht met 100% bankgarantie.