Verkocht

ZEEZICHT: 3 Moderne villa’s met zicht op de lagune van Foz do Arelho te koop aan de Zilverkust – Portugal – LAGOA VIEWS Villa’s

Type Villa
Locatie Zilverkust: Foz do Arelho
Badkamers 2
Slaapkamers 3
Units 3

ZEEZICHT: 3 Moderne villa’s met zicht op de lagune van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust – Portugal – LAGOA VIEWS Villa’s.

Dit project bestaat uit 3 moderne villa´s met eigen privé zwembad en 1 gebouw met slechts 6 appartementen en een gemeenschappelijk zwembad.
Meer info over de appartmenten kan je vinden onder de rubriek “Appartementen Te Koop”.

De ligging is heel centraal, op minder dan 1 km van het strand van Foz do Arelho, dat gekend staat als één van de meest gewilde stranden van de Costa de Prata, dankzij zijn unieke lagune die samenkomt met de Atlantische Oceaan.

Iedere woning heeft een ruime woonkamer met een open, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, tuin en staanplaats voor 2 wagens.

Alle appartmenten hebben mooie zonneterrassen met zicht op de lagune.

Een ideaal project voor mensen die een vakantiehuis willen met niet teveel onderhoud en dat gemakkelijk te verhuren is, alsook centraal willen zitten waar alles te voet kan gedaan worden.
We hebben partners voor verhuur, meubilering & property management.

Contacteer ons voor meer info of een bezoek.

 

SIMPLE LIFE HOME PACK

Deze villa’s zijn bekroond met de exclusieve SIMPLE LIFE HOME PACK, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:

  • Vastgoed consultancy
  • Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas…
  • Logistieke steun
  • Decoratie en meubilering
  • Ondersteuning tijdens de bouwfase
  • Beheer van onroerend goed
  • Boekhoudkundige en fiscale diensten
  • Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal.

Praat vandaag nog met een consultant over de voordelen voor u.

Immo Portugal – Vastgoed in Portugal