Verkocht

Villas Rouxinol – Moderne villa’s te koop op het platteland met zwembad in Chão da Parada – Caldas da Rainha – Zilverkust Portugal

Type Villa
Locatie Chão da Parada - Silver Coast
Badkamers 3
Slaapkamers 3
Units 2

Villas Rouxinol – Moderne villa’s te koop in Chão da Parada, nabij populaire stranden en Caldas da Rainha – Zilverkust Portugal

Deze prachtige nieuwbouw villa’s te koop zijn gelegen tussen Caldas da Rainha en Salir do Porto, een ideale locatie om de Zilverkust te verkennen als alles is slechts een klein eindje rijden.

Elke villa heeft drie slaapkamers, waarvan twee met een eigen badkamer, en een moderne kwaliteitsafwerking. De keuken en de woonkamer hebben een moderne open lay-out en alle slaapkamers krijgen veel natuurlijk licht, dankzij de grote ramen die uitkomen op het zwembad en de tuin op het zuiden.

De woning heeft een uitstekende zonoriëntatie waardoor u de hele dag kunt genieten van uw eigen privétuin en zwembad.

Deze villa’s zijn gelegen op een zeer rustige locatie op het platteland, in het dorp Chão da Parada. De perfecte omgeving om te genieten van rust, privacy en veel frisse lucht, en toch dicht bij alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks leven of onvergetelijke vakantie in Portugal.

In slechts een paar minuten bereikt u enkele van de populairste stranden van de Zilverkust, zoals Salir do Porto, São Martinho en Foz do Arelho. Geniet van de prachtige houten wandelpaden, kliffen met uitzicht op zee en wandelpaden. Langs het strand van deze kustdorpen vindt u ook verschillende restaurants en cafés – de perfecte omgeving om te genieten van de zonsondergang over de Atlantische Oceaan.

Ook heel dichtbij ligt de prachtige stad Caldas da Rainha, waar u een zeer grote verscheidenheid aan winkels, restaurants, musea en een bruisende artistieke en culturele scene vindt waar altijd nieuwe dingen te zien en te doen zijn. De stad is ook de thuisbasis van een zeer groot openbaar ziekenhuis, scholen en een universiteit, waardoor de woning perfect is om in Portugal te wonen.

Dergelijke woningen zijn ook zeer populair voor verhuurdoeleinden.

 

SIMPLE LIFE HOME PACK

Deze villa’s zijn bekroond met de exclusieve SIMPLE LIFE HOME PACK, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:

  • Vastgoed consultancy
  • Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas…
  • Logistieke steun
  • Decoratie en meubilering
  • Ondersteuning tijdens de bouwfase
  • Beheer van onroerend goed
  • Boekhoudkundige en fiscale diensten
  • Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal.

Praat vandaag nog met een consultant over de voordelen voor u.

Immo Portugal – Vastgoed in Portugal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foz do Arelho Portugal Wooden walkways on the beach
 
Caldas da Rainha Swan Parque D. Carlos I
 
Caldas da Rainha Parque D. Carlos I
 
Caldas da Rainha Lago Parque D. Carlos I