Nieuw

Muralha do Sítio – Appartementen met zwembad, zeezicht en toplocatie in het centrum van Sítio – Nazaré, Zilverkust Portugal

Prijs vanaf €177.000 [INCL BTW]
Type Appartement
Locatie Sítio Nazaré - Zilverkust
Badkamers 2/3
Slaapkamers 2/3
Garages 1
Units 20
Muralhas do Sitio Apartments - Apartments for sale Nazare Portugal

Muralha do Sítio Apartments – Gelegen in het oude vissersdorp Sítio, naast de North Canyon, deze nieuwbouw appartementen te koop in Nazaré zijn een kans om een appartement te kopen in een gemeenschap met uitzicht op zee, met tradities die teruggaan tot de Romeinse bezetting aan de Zilverkust van Portugal.

Sítio da Nazaré is de locatie van de iconische foto van Garrett McNamara, de Amerikaanse professionele big wave surfer, het breken van het wereldrecord voor de grootste golf ooit gesurft en te zien in de blockbuster HBO documentaire serie, 100 Foot Wave.

De appartementen bevinden zich binnen de oude “muralha” van Sítio, een stenen muur die de plaatselijke vissersgemeenschap en pelgrims al millennia beschermt. Het wordt beschouwd als het oudste vissersdorp van Portugal en de warme en vriendelijke lokale bevolking is altijd blij om de oude tradities van Nazaré te delen.

Dit nieuwbouwproject heeft 20 luxe appartementen, met ruime woonoppervlakken (107 m2 tot 139 m2), een zwembad op het dak en een ondergrondse privéparkeerplaats.

Deze Zilverkust woningen zijn geclassificeerd als T1+1 en T1+2 (een gebruikelijke classificatie in Portugal), inclusief een slaapkamer plus 1 of 2 extra kamers die een studeerkamer/extra slaapkamer kunnen zijn. Elk appartement heeft ook een open keuken, woon-/eetkamer en 2 of 3 badkamers.

Bewoners hebben exclusieve toegang tot een dakterras met een ruim zonterras en een groot zwembad met prachtig uitzicht op zee. De ideale plek om te zonnen of te ontspannen na een dag op het strand of te kijken naar de zonsondergang over de zee, terwijl het dorp zich opmaakt om uw diner te serveren in de vele lokale restaurants.

Belangrijkste kenmerken:

 • Moderne architectuur
 • Keuze van kwaliteit afwerking
 • Ruime balkons
 • Rooftop zonnedek en zwembad
 • Zonnepanelen
 • Ondergrondse privéparkeerplaats
 • Uitstekend verhuurpotentieel
 • Bankgarantie*
 • Dit project is geselecteerd voor de voordelen van het Simple Life Home Pack!

Deze fantastische woning te koop in Nazaré ligt in de “muralha”, in het hart van dit oude dorp, waar het leven typisch Portugees is. Geplaveide straten met de lokale bevolking die u een “bom dia” toewenst, de gemeenschap die langskomt om hun lakens te wassen en wat roddels uit te wisselen, de pelgrims die het heiligdom bezoeken en de moderne surf pelgrims die het “huis” van de 100-voet golf komen bezoeken… In ware Portugese traditie is het dorpsplein de ontmoetingsplaats van de gemeenschap, met restaurants die de verse vangst van de dag bereiden, cafés met verbazingwekkend gebak, schilderachtige winkeltjes en de kleurrijke lupine- en “pevides“-verkopers, gekleed in de traditionele zevenrokkenkostuums van de Nazarener-vrouwen.

In Sítio bevindt zich ook de vuurtoren en het fort van São Miguel Arcanjo, het beste uitkijkpunt om de surfers op de grote golven van Praia do Norte te observeren. Tussen oktober en maart bezoeken internationale surfers en duizenden surfpelgrims Nazaré om getuige te zijn van de kracht van de reusachtige golven van de North Canyon. Dezelfde locatie van de Amerikaanse hit HBO-serie, 100 Foot Wave, geregisseerd door Chris Smith en in première gegaan in juli 2021. De documentaire vertelt het verhaal van hoe big-wave surfer Garrett McNamara naar Nazaré reisde om ’s werelds grootste golven te bedwingen.

Vastgoedinvesteerders worden aangetrokken tot Sítio da Nazaré vanwege de unieke locatie aan de oceaan, met beperkte accommodatie die een grote vraag naar huurwoningen aantrekt van zowel de zomervakantiegangers als de grotegolfsurfers en -fans die in de winter langskomen.

De bewoners van Sítio hebben gemakkelijk toegang tot de beste dingen van het leven in Nazaré. De kabelbaan (tram bekend als “ascensor“) vervoert de lokale bevolking tussen de twee dorpen, en verbindt Sítio met het geweldige strand van Nazaré, banken, supermarkten, boetieks, restaurants en een dagelijkse boeren-/vismarkt waar de meest verse lokale producten worden verkocht.

Naast Nazaré en Praia do Norte, op een paar minuten afstand, zijn er vele andere prachtige Zilverkust stranden met brede zandstranden, adembenemende landschappen en tal van mogelijkheden om watersporten te beoefenen of te genieten van wandelingen midden in de natuur.

Sítio is een plek die u uw thuis kunt noemen, beschermd door de oude “muralha“, een perfecte locatie om te wonen in Portugal of als tweede verblijf, met uitstekende rendementen voor de verhuur van vakantieverblijven.

* Bankgarantie – Deze woning heeft het unieke voordeel dat de aanbetaling van uw koper is beveiligd met een 100% Bankgarantie. Spreek met uw verkoopadviseur voor meer informatie over dit speciale voordeel.

 

SIMPLE LIFE HOME PACK

Deze appartementen’s zijn bekroond met de exclusieve SIMPLE LIFE HOME PACK, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:

 • Vastgoed consultancy
 • Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas…
 • Logistieke steun
 • Decoratie en meubilering
 • Ondersteuning tijdens de bouwfase
 • Beheer van onroerend goed
 • Boekhoudkundige en fiscale diensten
 • Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw Live 360.º Virtuele Tour te plannen.

Muralhas do Sitio Apartments - Apartments for sale Nazare Portugal
 
 
 
 
Muralhas do Sitio Apartments - Apartments for sale Nazare Portugal