Verkocht

Mooie Design woningen gelegen in kleine urbanisatie in de omgeving van de Lagune van Obidos en het strand van Foz do Arelho – Casas dos Chãos – Nadadouro

Type Villa
Locatie Zilverkust: Nadadouro
Badkamers 2
Slaapkamers 3

7 Mooie Design villa’s, gelegen in een kleine urbanisatie, in de directe omgeving van de lagune van Obidos en het strand & centrum van Foz do Arelho te koop in de Silver Coast van Portugal. De grootstad Caldas da Rainha is ook slechts op 5min verwijderd en de locatie heeft uiterst goede connecties om in minder dan een uur in Lissabon luchthaven te geraken.

Door de grote vraag aan nieuwbouw villa´s op één niveau, hebben we hier gekozen voor 7 gelijkaardige woningen die allemaal volledig over de begane grond ontworpen zijn.

Ze zijn gelegen in een kleinschalige verkaveling met heel ruime loten, gaande van 530m2 tot 1743m2.
Alle loten hebben een mooi groen uitzicht op de omgeven natuur alsook op een klein lokaal portugees dorpje.
De infrastructuren zijn reeds volledig aangelegd, zodat de bouw van je toekomstige vakantiewoning snel en zonder problemen kan starten.

De woningen van Casas dos Chãos hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living met open moderne keuken, mooie tuin, privé zwembad en carport voor de wagen
In de urbanisatie zijn ook genoeg parkeerplaatsen voorzien voor eventuele bezoekers.
Voor een aantal loten is er een variant plan voorzien voor een 4 slaapkamer villa.

Rond de lagune, zijn er fiets- en wandelpaden, dus dit is een goeie locatie voor mensen die graag sporten tijdens hun vakantie.
Vanwege zijn unieke ligging, kunt U hier ontspannen in volle rust, maar toch dichtbij een mooie grote stad en een uniek natuurstrand.

Een ideaal project voor mensen die permanent naar Portugal willen verhuizen of hier willen blijven voor lange periodes!
Ook voor verhuur is deze locatie een voltreffer gezien de vlotte verbindingswegen naar Lissabon luchthaven en de nabijheid van een grootstad en het strand.

Contacteer ons voor meer info of een afspraak ter plaatse.