ZEEZICHT: Instapklare Townhouses in een privé condominium te koop met een prachtig uitzicht over de baai gelegen in Salir do Porto – Zilverkust van Portugal – Jardins de Salir

Prijs € 249.000,00 [INCL BTW]
Type Villa
Locatie Zilverkust: Salir do Porto
Badkamers 3
Slaapkamers 3
Units 28

Deze townhouses bevinden zich in het authentieke stadje Salir do Porto, in een gezellig privaat condominium met prachtig uitzicht over de baai van São Martinho do Porto en de groene omgeving.
Dit project bestaat uit 28 woningen. Ze hebben allemaal 3 slaapkamers en 3 badkamers, volledig uitgeruste keuken, woonkamer en een ruime privé-garage.
Volledige airconditioning is reeds inbegrepen in de prijs.
Het is een privaat condominium met een mooie gemeenschappelijke tuin en verwarmd zwembad met uniek en panoramisch uitzicht over de nabije stranden van Salir do Porto en São Martinho do Porto alsook over de omliggende heuvels.
Dergelijk uitzicht dat dit project biedt is vandaag de dag nog moeilijk te vinden.

Dergelijk project is bovendien een zeer goede investering voor verhuur dankzij zijn goeie ligging: op wandelafstand van het strand en centrum. Hier vindt U diverse typische Portugese restaurantjes, bekend om hun verse vis en gegrild vlees, alsook een supermarktje waar U alles kan vinden voor het dagelijks gebruik.
De woningen zijn reeds gebouwd en instapklaar.
Dit is het ideale project voor mensen die onmiddellijk willen genieten van hun vakantie of een directe opbrengst van hun investering verwachten.

Contacteer ons voor meer informatie over dit project.