Nieuw

ZEEZICHT – UNIEKE LANCERING LANGVERWACHT PROJECT: Sunset Views – Pederneira

Prijs vanaf € 168.000,00 [INCL BTW]
Type Appartement
Locatie Pederneira - Nazaré
Badkamers 1-2
Slaapkamers 1-3
Garages 1
Units 45

ZEEZICHT – Sunset Views – Pederneira – Nazaré – Luxe condominium op de heuvel van Nazaré met een adembenemend zicht op het gehele strand en de haven van Nazaré.

Jarenlang hebben we gewacht op de lancering van dit unieke project maar het is een feit: de verkoop van Sunset Views gaat van start!

Zelden hebben we een project gezien met dergelijke zeezichten en de lanceerprijzen zijn heel scherp voor dergelijke locatie!

Het gebouw bestaat uit 45 appartementen, gelegen op de meest verbazingwekkende locatie van Pederneira, volledig rustig in de omgeven natuur, maar tegelijkertijd op loopafstand van het centrum van het dorp.

Er zijn appartementen beschikbaar met 1, 2 & 3 slaapkamers.

Ieder appartement beschikt over een autostaanplaats in de ondergrondse garage alsook een berging.

De appartementen zijn ontworpen met de focus op de maximalisatie van het indrukwekkende uitzicht, beginnend bij het fort van São Miguel en eindigend bij de lange zandstranden van Salgado.

We kunnen dan ook met fierheid zeggen dat dit nieuwe luxe condominium de meest verbazingwekkende zichten van alle gebouwen in de nabije omgeving biedt, met ononderbroken uitzicht reeds vanaf de begane grond!

Het project heeft 2 zwembaden en een jacuzzi lounge terras op het 2de verdiep met opnieuw adembenemende zichten.

Momenteel wordt het project verkocht aan scherpe lanceerprijzen!

Aarzel dus niet en contacteer ons om uw appartement te reserveren.