Verkocht

Enorm ruime & luxueuze appartementen in het centrum van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust – Portugal – LAGOA RESIDENCE

Type Appartement
Locatie Zilverkust: Foz do Arelho
Badkamers 2
Slaapkamers 3
Garages 2
Units 4

Enorm ruime & luxueuze appartementen in het centrum van Foz do Arelho Te Koop aan de Zilverkust – Portugal – LAGOA RESIDENCE

Na het enorme succes van Orange Garden & Olive Garden in Foz do Arelho, zijn we erg trots op de lancering van een nieuw concept, nl. ruime luxe appartementen met dezelfde grootte als een villa op een gelijkaardige locatie.

Dit nieuwe condominium zal bestaan uit 3 gebouwen met elk slechts 4 ruime appartementen en gemeenschappelijk zwembad.

Uniek gelegen, in het centrum van het stadje Foz do Arelho, slechts op 1 km van het strand, dat gekend is als één van de meest gewilde stranden van de Costa de Prata, dankzij zijn unieke lagune die samenkomt met de Atlantische Oceaan.

Ieder appartement heeft een ruime woonkamer met uitzicht op tuin en zwembad, een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers, een gastentoilet, wasplaats en 2 staanplaatsen + 1 afgesloten berging in de ondergrondse garage.

Momenteel wordt Fase I gelanceerd aan lanceerprijzen.

Een ideaal project voor mensen die een vakantiehuis willen met niet teveel onderhoud en dat gemakkelijk te verhuren is, alsook centraal willen zitten waar alles te voet kan gedaan worden.
We hebben partners voor verhuur , meubilering & property management.

Contacteer ons voor meer info of een bezoek.