Verkocht

4 Moderne Villas te Koop vlakbij het strand van Foz do Arelho aan de Zilverkust van Portugal – Casas dos Chãos II – Nadadouro

Type Villa
Locatie Nadadouro
Badkamers 3
Slaapkamers 3
Units 4

4 Moderne Villas Te Koop in de directe nabijheid van het strand van Foz do Arelho & de lagune van Óbidos – Casas dos Chãos II – Nadadouro

De grootstad Caldas da Rainha is ook slechts op 5min verwijderd en de locatie heeft uiterst goede connecties om in minder dan een uur in Lissabon luchthaven te geraken.

Elke woning heeft een ruim perceel, gaande van 900m2 tot 1327m2 met een perfecte zon-oriëntatie.

De woningen van Casas dos Chãos II hebben 3 slaapkamers met elk hun eigen badkamer, gastentoilet, ruime living met open moderne keuken, mooie tuin, privé zwembad en carport voor de wagen.

Op de begane grond is 1 slaapkamer met badkamer voorzien en op het 2de verdiep de andere 2 suites, alsook een groot dakterras van maar liefst 23m2 van waaruit je een mooi overzicht geniet op de groene omgeving.

Rond de lagune, zijn er fiets- en wandelpaden, dus dit is een goeie locatie voor mensen die graag sporten tijdens hun vakantie.
Vanwege zijn unieke ligging, kunt U hier ontspannen in volle rust, maar toch dichtbij een mooie grote stad en een uniek natuurstrand.

Een ideaal project voor mensen die permanent naar Portugal willen verhuizen of hier willen blijven voor lange periodes!
Ook voor verhuur is deze locatie een voltreffer gezien de vlotte verbindingswegen naar Lissabon luchthaven en de nabijheid van een grootstad en het strand.

Contacteer ons voor meer info of een afspraak ter plaatse.

 

SIMPLE LIFE HOME PACK

Deze villa’s zijn bekroond met de exclusieve SIMPLE LIFE HOME PACK, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:

  • Vastgoed consultancy
  • Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas…
  • Logistieke steun
  • Decoratie en meubilering
  • Ondersteuning tijdens de bouwfase
  • Beheer van onroerend goed
  • Boekhoudkundige en fiscale diensten
  • Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal.

Praat vandaag nog met een consultant over de voordelen voor u.

Immo Portugal – Vastgoed in Portugal

 
 
 
 
 
 
Foz do Arelho - Silver Coast Portugal - Immo Portugal