Nieuw

ZEEZICHT – 6 Moderne Villa´s met zeezicht & op wandelafstand van het strand – Casas do Facho – Praia da Gralha

Prijs vanaf € 465.000,00 [INCL BTW]
Type Villa
Locatie praia da Gralha
Badkamers 2
Slaapkamers 3
Units 6

ZEEZICHT: 6 Moderne villa´s met zicht over de Atlantische Oceaan en op wandelafstand van het strand te koop aan de Zilverkust van Portugal – Casas do Facho.

Het project bestaat uit 6 individuele villa’s met prachtig uitzicht op zee, geïmplanteerd op percelen met een oppervlakte van ongeveer 800 m2, rustig gelegen in directe nabijheid van het strand “Gralha” en tegelijkertijd op minder dan 5 minuten van het strand. centrum van São Martinho do Porto.
Praia da Gralha is een heel authentiek strandje zonder enige vorm van toerisme waar je volop tot rust kan komen.

Iedere villa is ontworpen met de focus op het uitzicht op zee aan de westkant  (waardoor je naar het fort van Sitio da Nazaré kunt kijken), volle privacy en een perfecte zon-oriëntatie

Op de begane grond vindt u 2 slaapkamers, een badkamer, een wasruimte en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer met uitzicht op een “uniek” overloopzwembad in de ruime tuin.

Op de eerste verdieping vindt u de woonkamer met open moderne keuken, volledig geïnstalleerd met alle toestellen.
Grote raampartijen met terrassen aan beide zijden geven zicht op zowel zee als de omliggende natuur.

De afwerkingen zijn van hoge standaard met op maat gemaakte oplossingen en materialen afgestemd op de blootstelling aan zee en de locatie van het project.

Met betrekking tot de locatie beschouwen we “Gralha beach” en de omliggende natuur als het “anker” van deze ontwikkeling, maar natuurlijk ondersteund door de nabijheid van São Martinho do Porto en zijn strand, restaurants, coffeeshops enz…

Contacteer ons voor een afspraak of bezoek ter plaatse.