Nieuw

Nieuwbouw villa’s in Salir do Porto, Zilverkust Portugal – Schitterende locatie + Unieke architectuur – Casal do Corticeiro

Prijs vanaf € 346.500 [INCL BTW]
Type Villa
Locatie Salir do Porto - Zilverkust Portugal
Badkamers 2
Slaapkamers 2
Casal do Corticeiro Immo Portugal 3D night views of outdoors

Casal do Corticeiro villa’s zijn gelegen in het traditionele vissersdorpje Salir do Porto, naast de baai van São Martinho do Porto. Deze moderne 2-slaapkamer, 2 badkamer woningen te koop zijn een geweldige kans om te genieten van een heerlijke levensstijl aan de Zilverkust van Portugal.

 

 

Casal do Corticeiro villa’s zijn geïnspireerd door de nationale boom van Portugal, de “sobreiro“, een beschermde eik die kurk produceert – een van de traditionele Portugese elementen die opvallen in dit pand.

Samen met natuurlijke kurk wandpanelen, andere unieke architectonische accenten zijn prachtige Portugees-geïnspireerde keramische tegels en buitenterrassen “met de hand gelegd” in natuurlijke kalksteen “calçada“. Een eerbetoon aan de geschiedenis, het land en de mensen die van Portugal zo’n bijzondere plek maken.

Elke villa is architectonisch ontworpen voor modern wonen en biedt de mogelijkheid om de afwerking en materialen aan te passen aan uw persoonlijke wensen en smaak.

Geheel gelijkvloers lopen de woongedeelten van het huis naadloos over naar buiten, door grote ramen van vloer tot plafond die veel natuurlijk licht binnenlaten, waardoor de zon het hele jaar door schijnt.

De keuken, eetkamer en woonkamer hebben een open ontwerp met grote ramen die uitkijken op de achtertuin, waardoor een rustige omgeving ontstaat om te genieten van quality time met familie en vrienden.

De grondstukken zijn aanzienlijk groot en omvatten een privé buitenzwembad, dat voldoende ruimte biedt om extra landschapselementen toe te voegen of uw eigen kruiden- en groentetuin. Elke villa heeft ook een buitenparkeerplaats, naast de vele open ruimte rondom het huis.

Omgeven door een weelderig groen landschap en een lage woondichtheid, bieden de Casal do Corticeiro villa’s een uitstekende locatie voor diegenen die prijs stellen op privacy en rust. De villa’s liggen in ‘Aldeia dos Sobreiros’, een rustige woonwijk in een rustige doodlopende straat, op slechts een paar minuten lopen van de baai van São Martinho do Porto en het dorpscentrum, waar u kunt genieten van de plaatselijke cafés en restaurants en kunt wandelen naar de dorpssupermarkt.

Het dorp is ook omgeven door prachtige wandelpaden, oude windmolens en historische plaatsen die perfect zijn voor het verkennen van het weelderige platteland en de heuvels aan zee. Van het platteland tot het bos, langs de rustige rivieroever tot de houten wandelpaden die de duinen volgen naar de nabijgelegen stranden van de baai van São Martinho do Porto, deze prachtige woningen aan de Zilverkust liggen dicht bij alles wat u nodig hebt voor een moderne en bevredigende levensstijl.

De nabijgelegen badplaatsen Nazaré, São Martinho do Porto en Foz do Arelho liggen allemaal op slechts een klein eindje rijden, en de internationale luchthaven van Lissabon ligt op een uur rijden.

 

SIMPLE LIFE HOME PACK

Deze villa’s zijn bekroond met de exclusieve SIMPLE LIFE HOME PACK, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:

  • Vastgoed consultancy
  • Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas…
  • Logistieke steun
  • Decoratie en meubilering
  • Ondersteuning tijdens de bouwfase
  • Beheer van onroerend goed
  • Boekhoudkundige en fiscale diensten
  • Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal.

Praat vandaag nog met een consultant over de voordelen voor u.

Immo Portugal – Vastgoed in Portugal

 
Casal do Corticeiro Immo Portugal 3D night views of outdoors
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal traditional portuguese tiles pool garden
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal modern architecture Portugal property for sale
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal pool and patio area
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal natural cork wall panels
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal floor to ceiling windows living area
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal interior open play layout
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal Salir do Porto Beach
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal Salir do Porto sand dunes beach
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal Salir do Porto viewpoint
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal Sao Martinho do Porto Beach
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal Caldas da Rainha Farmers' Market
 
Casal do Corticeiro Immo Portugal aerial view Sao Martinho do Porto Beach