18 Design Villas Te Koop met panoramisch zicht aan de Costa de Prata van Portugal – Green Valley

Prijs € 299.500,00 [INCL BTW]
Type Villa
Locatie Zilverkust: Nadadouro
Badkamers 2
Slaapkamers 3
Units 18

18 Design Villas Te Koop met panoramisch zicht aan de Costa de Prata van Portugal – Green Valley.

Dit project met design villa´s bestaat uit 2 verschillende types.
Er zijn 8 villa´s met 2 verdiepingen en 10 gelijkvloerse villa’s. Ze hebben allemaal panoramisch zicht over de mooie groene omgeving.
Dit project is gelegen in Nadadouro, op een paar minuten van de Lagune van Obidos en het strand van Foz do Arelho en op amper een paar minuten van de grootstad Caldas da Rainha.
De woningen hebben een mooi en open uitzicht op de omringende natuur, wat U een aangenaam plattelandsgevoel geeft, maar tegelijkertijd bent U toch dicht bij het strand, de lagune en een grote stad, waar U alles bij de hand heeft.

De villa´s hebben elk 3 slaapkamers, 2 badkamers, een apart toilet, woonkamer met open keuken, carport en een privé zwembad in de tuin.

De villa´s met 2 verdiepingen hebben een unieke master suite met eigen badkamer en privé dakterras op het eerste verdiep.

Nadadouro is een klein dorpje met typische restaurantjes, mini supermarkten, koffiehuizen en nog veel meer… Kortom, alles wat U nodig heeft voor uw dagelijks gebruik om volop te genieten van uw vakantie.

Rond de lagune, zijn er fiets- en wandelpaden voorzien, waardoor dit een ideale locatie is voor mensen die graag sporten tijdens hun vakantie! Een surf- & zeilclub vindt U ook in de dichte nabijheid.

Vanwege de unieke ligging, kan U hier ontspannen in rust en heeft U tegelijkertijd een heleboel activiteiten dichtbij!

De werken in dit nieuwe project zijn reeds volop bezig, dus U heeft de zekerheid dat U in een korte tijdspanne van Uw villa kan genieten.

Contacteer ons voor meer info of een afspraak.