Appartementen met zwembad & 3 slaapkamers in Caldas da Rainha | Zilverkust Portugal

Leiria, Caldas da Rainha, Caldas da Rainha
Categorie Categorie
Apartment
Slaapkamers Slaapkamers
3
Badkamers Badkamers
2
AflopendAflopend
291,500€
Geïnspireerd door de "Andorinhas", keramische zwaluwen ontworpen door de beroemde Portugese keramische kunstenaar Rafael Bordallo Pinheiro. TERRAÇO DAS ANDORINHAS is een eerbetoon aan de geest van deze prachtige vogeltjes die jaarlijks terugkeren naar Portugal en de terugkeer van de lente aankondigen.

Rafael Bordallo Pinheiro ontwierp de keramische zwaluw toen hij rond 1884 als keramisch kunstenaar in Caldas da Rainha werkte. Vandaag de dag zijn zijn "Andorinhas" een symbool van Portugal.

De keramische zwaluwen vertegenwoordigen de emoties die de Portugezen het meest dierbaar zijn: "saudade", het verlangen, de steun van de familie, de geborgenheid van thuis...

Net als de zwaluw die terugkeert naar de veiligheid van zijn nest, keert ook u terug naar dit prachtige appartement met 3 slaapkamers. Een woning vol natuurlijk licht, een verbazingwekkend gevoel van ruimte en in een wijk die gewijd is aan sport en actief leven.

Voor de deur ligt een jonge wijk gewijd aan sport en actief leven. Nieuwe voorzieningen met voet- en fietspaden, voetbalveld, rugbyclub, tennisacademie, olympisch zwemcomplex, badmintonacademie en bowlingbaan. Van 's morgens vroeg tot laat in de middag laten gezinnen hun hond uit of gaan ze joggen!

Deze wijk is bijzonder in trek bij jonge gezinnen, naast de gezonde omgeving is er ook een privéschool met basis-, lager en middelbaar onderwijs.

Een snelle sprong naar het bruisende centrum van Caldas da Rainha, met zijn leuke lokale winkeltjes en het winkelcentrum La Vie met bioscopen, en het fabelachtige D. Carlos I Park, met zijn meer en weelderige tuinen. Het park is de plek waar de mooie mensen van Caldas elkaar ontmoeten voor een kopje koffie.

Voor een authentieke Portugese ervaring kunt u genieten van de vele lokale restaurants, cafés en het beroemde "Praça da Fruta", Portugals grootste openlucht boerenmarkt waar u elke ochtend lokale groenten en fruit kunt kopen!

Caldas da Rainha is ook het regionale centrum voor het grootste openbare ziekenhuis, en er zijn verschillende opties voor particuliere gezondheidszorg, scholen, diensten... alles wat u nodig hebt voor uw dagelijkse leven.

De stranden van Foz do Arelho en de lagune van Obidos hebben iets te bieden voor alle smaken en leeftijden. Of je nu houdt van lokale visgerechten, watersporten of gewoon lekker in de zon liggen na een luie duik! U zult nooit genoeg krijgen van de adembenemende schoonheid van deze stranden, evenals van de fantastische wandel- en fietspaden rondom!

TERRAÇO DAS ANDORINHAS is een prachtig modern appartement met het comfort van een villa! Een volledig ingerichte moderne keuken, met een ruime open woon- en eetkamer. Een perfecte gezinswoning met 3 slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten, en 2 badkamers.

Huizenkopers hebben ook het extra comfort van een ondergrondse parkeerplaats en berging op de begane grond.

Op het dak bevindt zich een zwembad en een zonnedek, een uniek kenmerk voor stadsappartementen en een ideale plek om achterover te leunen, te ontspannen en tot rust te komen.

SIMPLE LIFE HOME BUYER - TERRAÇO DAS ANDORINHAS is een woning van Simple Life Home Buyer, wat betekent dat u automatisch profiteert van de ondersteuning van een full-service groep van bedrijven die alle 7 stappen verzorgt om veilig een nieuwbouwwoning in Portugal te kopen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van honderden buitenlandse huizenkopers in Portugal, begrijpen wij uw uitdagingen. Wij hebben de marktervaring en lokale kennis om de klus op tijd en binnen het budget te klaren! Uw leven in Portugal eenvoudiger gemaakt!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw Live 360º Virtuele Tour te plannen!

Kenmerken

Prive condominium
Centrale locatie
Afstand tot de luchthaven: 90 km

Praat met onze specialisten

Gelijkaardige eigenschappen

 • 330,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  1
  Bathrooms  1
 • Simple Life Home Buyer
  276,500€ [BTW INCL]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
 • Simple Life Home Buyer
  291,500€ [BTW INCL]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
 • 389,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  2
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Buyer
  710,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Buyer
  395,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  2
  Bathrooms  2
  Swimming Pool

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576
Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2023 Immo Portugal • Privacybeleid

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist