Nieuwe appartementen met zwembad in Sítio Nazaré | Zilverkust Portugal

Leiria, Nazaré, Nazaré
Categorie Categorie
Apartment
Slaapkamers Slaapkamers
2
Badkamers Badkamers
2
Pool Zwembad
Ja
AflopendAflopend
261,000€
Muralha do Sítio Apartments - Gelegen in het oude vissersdorp van Sítio, naast de North Canyon, deze nieuwbouw Nazaré appartementen te koop zijn een kans om een appartement te kopen in een zee-georiënteerde gemeenschap, met tradities die teruggaan tot de Romeinse bezetting op de Zilverkust van Portugal.

Sítio da Nazaré is de locatie van de iconische foto van Garrett McNamara, de Amerikaanse professionele big wave surfer, het breken van het wereldrecord voor de grootste golf ooit gesurft en te zien in de blockbuster HBO documentaire serie, 100 Foot Wave.

De appartementen bevinden zich binnen de oude "muralha" van Sítio, een stenen muur die de plaatselijke vissersgemeenschap en pelgrims al millennia beschermt. Het wordt beschouwd als het oudste vissersdorp van Portugal en de warme en vriendelijke lokale bevolking is altijd blij om de oude tradities van Nazaré te delen.

Dit nieuwbouwproject is een particulier condominium met 20 luxe appartementen, met ruime woonoppervlakken (107 m2 tot 139 m2), een zwembad op het dak en een eigen ondergrondse parkeergarage.

Deze Zilverkust vastgoed zijn geclassificeerd als T1+1 (een gebruikelijke classificatie in Portugal), met een slaapkamer plus 1 of 1 extra kamer die een studie/extra slaapkamer kan zijn. Elk appartement heeft ook een open keuken, woon-/eetkamer en 2 badkamers.

Bewoners hebben exclusieve toegang tot een dakterras met een ruim zonterras en een groot zwembad met prachtig uitzicht op zee. De ideale plek om te zonnen of te ontspannen na een dag op het strand of te kijken naar de zonsondergang over de zee, terwijl het dorp zich opmaakt om uw diner te serveren in de vele lokale restaurants.

Belangrijkste kenmerken:
- Moderne architectuur
- Keuze van kwaliteit afwerking
- Ruime balkons
- Rooftop zonnedek en zwembad
- Zonnepanelen
- Ondergrondse privéparkeerplaats
- Uitstekend verhuurpotentieel
- Bankgarantie*
- Dit project is geselecteerd voor de voordelen van het Simple Life Home Pack!

Deze fantastische woning te koop in Nazaré ligt in de "muralha", in het hart van dit oude dorp, waar het leven typisch Portugees is. Geplaveide straten met de lokale bevolking die u een "bom dia" toewenst, de gemeenschap die langskomt om hun lakens te wassen en wat roddels uit te wisselen, de pelgrims die het heiligdom bezoeken en de moderne surf pelgrims die het "huis" van de 100-voet golf komen bezoeken... In ware Portugese traditie is het dorpsplein de ontmoetingsplaats van de gemeenschap, met restaurants die de verse vangst van de dag bereiden, cafés met heerlijk gebak, schilderachtige winkeltjes en de kleurrijke "lupins" en "pevides" verkopers, gekleed in de traditionele zeven rokken klederdracht van de Nazarener vrouwen.

In Sítio bevindt zich ook de vuurtoren en het fort van São Miguel Arcanjo, het beste uitkijkpunt om de surfers op de grote golven van Praia do Norte te observeren. Tussen oktober en maart bezoeken internationale surfers en duizenden surfliefhebbers Nazaré om getuige te zijn van de kracht van de reusachtige golven van de North Canyon. Dezelfde locatie van de Amerikaanse hit HBO-serie, 100 Foot Wave, geregisseerd door Chris Smith en in première gegaan in juli 2021. De documentaire vertelt het verhaal van hoe big-wave surfer Garrett McNamara naar Nazaré reisde om 's werelds grootste golven te bedwingen.

Vastgoedinvesteerders worden aangetrokken tot Sítio da Nazaré vanwege de unieke locatie aan de oceaan, met beperkte accommodatie die een grote vraag naar huurwoningen aantrekt van zowel de zomervakantiegangers als de grotegolfsurfers en -fans die in de winter langskomen.

De bewoners van Sítio hebben gemakkelijk toegang tot de beste dingen van het leven in Nazaré. De kabelbaan (tram bekend als "ascensor") vervoert de lokale bevolking tussen de twee dorpen, en verbindt Sítio met het prachtige strand van Nazaré, banken, supermarkten, boetieks, restaurants en een dagelijkse boeren-/vismarkt waar de meest verse lokale producten worden verkocht.

Naast Nazaré en Praia do Norte, op een paar minuten afstand, zijn er vele andere prachtige Zilverkust stranden met brede zandstranden, adembenemende landschappen en tal van mogelijkheden om watersporten te beoefenen of te genieten van wandelingen midden in de natuur.

Sítio is een plek die u uw thuis kunt noemen, beschermd door de oude "muralha", een perfecte locatie om te wonen in Portugal of als tweede verblijf, met uitstekende rendementen voor de verhuur van vakantieverblijven.

* Bankgarantie - Deze woning heeft het unieke voordeel dat de aanbetaling van uw koper is beveiligd met een 100% Bankgarantie. Spreek met uw verkoopadviseur voor meer informatie over dit speciale voordeel.

SIMPLE LIFE HOME PACK
 
Deze flats hebben de exclusieve status van SIMPLE LIFE HOME PACK gekregen, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:
- Vastgoed consultancy
- Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas
- Logistieke steun
- Decoratie en meubilering
- Ondersteuning tijdens de bouwfase
- Beheer van onroerend goed
- Boekhoudkundige en fiscale diensten
- Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw Live 360.º Virtuele Tour te plannen.

Kenmerken

Zwembad
Bouwjaar 2024
Dakterras
Lift
Centrale locatie
Afstand tot de luchthaven: 1h10
Afstand tot golfbanen: 40 minutos

Praat met onze specialisten

Gelijkaardige eigenschappen

 • 330,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  2
  Bathrooms  2
 • 372,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  2
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • 295,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  2
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  469,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  515,000€ [BTW INCL]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  197,750€ [BTW INCL]
  Bathrooms  1
  Bathrooms  2
  Swimming Pool

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576
Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2022 Immo Portugal • Privacybeleid

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa