Nieuw strandhuis met 4 slaapkamers | Zilverkust Portugal

Leiria, Caldas da Rainha, Salir do Porto
Categorie Categorie
Villa
Slaapkamers Slaapkamers
4
Badkamers Badkamers
4
Pool Zwembad
Ja
AflopendAflopend
380,000€
Gelegen in een prive-condominium, op slechts een korte wandeling naar Sao Martinho do Porto baai, Villas Garça Residence is een nieuwe residentiële ontwikkeling van zes moderne villa's. Ontworpen om de authentieke ervaring van het leven in een traditionele Portugese kustgemeenschap te omarmen. Deze luxe villa's zijn de perfecte optie voor degenen die dicht bij het strand, restaurants en voorzieningen willen zijn, maar met alle rust en comfort van een privé-gemeenschap.

Vraag een live 360º virtuele rondleiding aan.

Geïnspireerd door de reiger, "Garça Real" in het Portugees, keert deze trekvogel jaarlijks terug naar de oevers van de rivier de Tornada, een belangrijk natuurreservaat dat op natuurlijke wijze uitmondt in de baai van São Martinho do Porto. De reigers komen naar de Zilverkust op zoek naar de rust en kalmte die dit gebied biedt, waar een zorgvuldig beheerd milieubeheer ervoor heeft gezorgd dat dit natuurlijke ecosysteem in perfect evenwicht is gebleven. Verse vis, schone lucht en een rustige en veilige omgeving, rijk aan biodiversiteit? de reigers zien dit alles van bovenaf en dat kunt u ook, vanaf het privéterras van deze moderne huizen, waar u de natuur in al haar pracht kunt gadeslaan!

De huizen zijn eco-efficiënt, gebouwd met de nieuwste technologie en materialen om geld en energie te besparen, en tegelijkertijd onze kwetsbare planeet te beschermen. Elke villa is uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen voor de productie van elektriciteit en efficiënte warmtepompen, waardoor de villa's zelfvoorzienend zijn in hun energieverbruik en tegelijkertijd geld besparen. Andere eco-efficiënte bouwelementen zijn ramen die op de zon zijn gericht en "capoto" thermische isolatie die de warmte in de koude maanden binnen en in de warme maanden buiten de huizen houdt.

De indeling van deze te koop staande woningen is eigentijds, met een hoogwaardige moderne afwerking, ruime leefruimtes en veel natuurlijk licht, met grote ramen van vloer tot plafond en een eigen dakterras met uitzicht op zee.

Op de begane grond is er een slaapkamer, een badkamer voor de gasten, een volledig uitgeruste keuken en een grote open woon- en eetkamer. Deze ruimte komt uit op de buitenpatio en een eetterras om familie en vrienden te vermaken, met uitzicht op het zwembad en de tuin. Dit huis is perfect voor gezinnen, met veel ruimte om te ontspannen, terwijl de kinderen buiten spelen in de veiligheid van een gesloten condominium.

Boven zijn er drie ruime slaapkamers, alle met ingebouwde kasten en en-suite badkamers. Vanuit de slaapkamers stapt u op het balkon en gaat u naar het privédakterras waar u kunt genieten van een ononderbroken uitzicht op het blauwe water van de baai, de traditionele rode lemen daken van de dorpshuizen en het weelderige groen dat het platteland en de kliffen aan zee omringt. De perfecte plek om te genieten van het uitzicht dat Royal Herons heeft op het landschap terwijl u ontspant na een dag aan het strand of de zon ziet ondergaan boven de baai!

Elk huis heeft een eigen tuin en zwembad, omgeven door traditionele keien.

Er is ook een half overdekte privé-parkeerplaats en extra parkeerplaatsen voor bezoekers.

Belangrijkste kenmerken: 
- Privé dakterras met uitzicht op zee en het platteland.
- Privé zwembad en tuin
- Drie slaapkamers met en-suite badkamers
- Zonnepanelen
- Eco-efficiënt ontwerp met eco-efficiënte technologie
- Uitgeruste keuken
- Toegekend SIMPLE LIFE HOME PACK status

Deze woningen bevinden zich in een vergevorderd stadium van de bouw en zullen in oktober 2021 klaar zijn voor oplevering.

Gelegen op korte loopafstand van het strand, deze Zilverkust eigenschappen zijn perfect voor degenen die willen een ontspannen levensstijl in een authentiek Portugees dorp aan de zee. De Zilverkust is het 'Echte Portugal' met eeuwenoude authentieke Portugese dorpjes en in het hart van deze iconische kustlijn ligt de natuurlijke schelpvormige baai van São Martinho do Porto. Een gezinsvriendelijke plek waar kinderen vrij zijn om te ontdekken in de veiligheid van een gastvrije badplaats met prachtige stranden en een overvloed aan wandelpaden. Geniet van de authenticiteit van een typisch Portugees kustdorpje, rijk aan geschiedenis maar tegelijkertijd met toegang tot alle moderne technologieën en gemakken. 

Stel je voor dat je je dag begint met een wandeling naar de markt om fruit, groenten of verse vis te kopen.... Of een rustige wandeling op de nabijgelegen stranden van Nazaré, Salgado en Foz do Arelho.  

De internationale luchthaven van Lissabon ligt op slechts een uur rijden, wat deze woning ook een uitstekende keuze maakt voor wie op zoek is naar een tweede huis voor een vakantie in Portugal. 

Villas Garça Residence heeft de exclusieve status ontvangen van SIMPLE LIFE HOME PACK, een full-service programma dat wordt toegekend aan nieuwe eigendommen van hoge kwaliteit die aan strikte criteria hebben voldaan.

U hoeft het proces van het kopen van een huis in Portugal niet alleen af te handelen. Een multidisciplinair team van professionals zal aan uw zijde staan met een complete service die omvat:

- Vastgoed consultancy
- Installatie van diensten zoals water, elektriciteit, gas...
- Logistieke steun
- Decoratie en meubilering
- Ondersteuning tijdens de bouwfase
- Beheer van onroerend goed
- Boekhoudkundige en fiscale diensten
- Verhuur als vakantiehuis

Alle steun die u nodig heeft om te genieten van een eenvoudiger leven aan de Zilverkust van Portugal. Praat vandaag nog met een consultant over de voordelen voor u.

Neem contact met ons op om een Live 360º Virtuele Tour te plannen!

Kenmerken

Zwembad
Terras
Bouwjaar 2021
Tuin
Prive condominium
Dakterras
Op loopafstand van het strand
Afstand tot de luchthaven 60min
Zeezicht
Uitzicht op het veld
Voorinstallatie voor airconditioning
Inbouwkasten
Balkons
Volledig ingerichte keuken
Hoogwaardige afwerkingen
Badkamers: 4

Praat met onze specialisten

Gelijkaardige eigenschappen

 • Simple Life Home Pack Property
  303,000€ [INCL VAT]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  3
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  391,800€ [INCL VAT]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  430,300€ [INCL VAT]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  2
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  444,050€ [INCL VAT]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  3
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  344,500€ [INCL VAT]
  Bathrooms  3
  Bathrooms  3
  Swimming Pool
 • Simple Life Home Pack Property
  380,000€ [INCL VAT]
  Bathrooms  4
  Bathrooms  4
  Swimming Pool

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto
Tel.:  +351 262 980 576
Telem.:  +351 911 069 081

marker  België

Kribbestraat 4 caixa 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Immo Portugal

Immo Portugal Sales Team

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in huizen te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2022 Immo Portugal • Algemene Voorwaarden & Privacybeleid