De Immo Portugal Klantenkaart

Vanaf heden belonen wij onze klanten met een Immo Portugal klantenkaart.
Met deze kaart kan U genieten van allerlei voordelen.
Er zijn 3 types: de Bronzen klantenkaart, de Zilveren klantenkaart en de Gouden klantenkaart.

De Bronzen
klantenkaart

Mensen die een kennismakingsgesprek hebben gehad op een van onze kantoren komen in aanmerking voor een bronzen klantenkaart.
Op vertoon van deze kaart bij één van onze partners kan U genieten van kortingen of allerlei extraatjes. Een volledige lijst van onze partners kan U terug vinden op onze website.

De Zilveren
klantenkaart

Klanten die een tweede verblijf hebben aangekocht via Immo Portugal krijgen een zilveren klantenkaart.
Met deze kaart kan U eveneens genieten van allerlei kortingen en voordelen bij onze partners. Daarbovenop krijg U gedurende 5 jaar jaarlijks een kistje met heerlijke Portugese wijn, gratis af te halen op ons kantoor te Portugal.

De Gouden
klantenkaart

De gouden klantenkaart wordt uitgereikt aan klanten die reeds 2 woningen aankochten via Immo Portugal of 1 woning en een nieuwe klant aanbrachten die eveneens een aankoop deed. Met deze kaart geniet U van dezelfde voordelen als de bronzen en zilveren kaarthouders.
Daarbovenop krijgt U een wijnvoucher twv 1.000€ om aankopen te doen in de grootste wijnhandel van de Zilverkust “Estado Liquido”, gelegen te Caldas da Rainha.
Om aanspraak te maken op een gouden klantenkaart, dient bij het aanbrengen van een nieuwe klant, de nieuwe klant ons zelf informeren over de doorverwijzing en dit binnen max 1 maand na de aankoop (ondertekening compromis).
Om de wijn voucher af te halen, dient een afspraak gemaakt te worden op het kantoor in Portugal. Vraag dus vandaag nog Uw klantenkaart aan!
Contacteer ons voor meer info of een afspraak.