• Agendar Visita Virtual

Plan een Virtuele Tour

U bepaalt waar u heen wilt! Wij brengen u erheen... Een andere innovatie is onze - Nieuwe 360.º Live Virtuele Tour!

Ongeacht waar u zich bevindt of uw vermogen om te reizen kan u een live virtuele tour doen met een reëel beeld van wat uw droomhuis in Portugal zal zijn.

Dit is meer dan alleen een 360º virtuele tour of een 3D wandeling vanuit uw luie stoel. Door middel van geavanceerde 3D rending technologie, naadloos verweven met echte videobeelden, krijgt u een live-ervaring van de ontwerpkenmerken van het pand, voelt u een gevoel van ruimte en stelt u zich voor hoe u van de ruimte kunt genieten.

Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding, onze vastgoedadviseur zal u begeleiden door een live weergave van uw huis: vanaf de hoofdingang, langs het zwembad en de tuin, naar de woonruimtes, keuken, slaapkamers en balkons … U kan tevens vragen stellen die meteen zullen worden beantwoord.

Onze Live Virtuele Tour bevat ook 360º echte videobeelden van de nabijgelegen dorpen, stranden en het platteland. Een meeslepende en dynamische ervaring van uw huis in Portugal!

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak!

* verplicht veld

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576
Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70
Tel.:  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in Portugal.

Bezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2022 Immo Portugal • Privacybeleid

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa