Infodagen: Uw thuis in Portugal

icon infodays6 & 7 APRIL 2024 - ANTWERPEN

  • Waarom zoveel Belgische gezinnen hun droomwoning vinden aan de Zilverkust

Waarom zoveel Belgische gezinnen hun droomwoning vinden aan de Zilverkust

 Vastgoed in Portugal 

Van de meest betaalbare levenskost tot een overvloed aan natuur, mooie stranden en plekken om te ontdekken het hele jaar lang nodigt de Zilverkust gezinnen uit van over de hele wereld op zoek naar een eenvoudiger en gelukkiger leven.

Ik heb het geluk gezinnen te mogen laten kennismaken met hun droomhuis hier. Later kunnen ze deze ervaring delen met vrienden en familie die ook weg zijn van deze regio.

Portugals populariteit stijgt jaar na jaar telkens er gezinnen van over de hele wereld de beslissing maken om permanent te verhuizen of te investeren in een tweede woning voor de vakantiedagen. Maar waarom Portugal? En waarom is Portugal zo populair onder de Belgische investeerders?

Een van de belangrijkste redenen is de betaalbare levensstijl. Van lekker eten tot het kopen van onroerend goed, een feit is dat de Zilverkust Belgische gezinnen uitnodigt een excellente levenskwaliteit te ervaren aan onklopbare prijzen.

U kan bijvoorbeeld een villa kopen die volledig modern is met een privézwembad/tuin voor 300 000 euro, en dit dichtbij de beste stranden van Portugal. Aan de kust in België zult u geen appartement vinden voor deze prijs!

 

Nazare beach Silver Coast Portugal

 

Ook hebben de stranden aan de Zilverkust iets te bieden voor elke levensstijl. Als u een jong gezin hebt en kalme wateren prefereert met een kleine gemeenschap, zal São Martinho do Porto een perfectie locatie zijn. Op korte rijafstand zijn er verschillende andere soorten stranden die compleet ander zijn. Van Praia do Norte die perfecte condities biedt voor surfen tot Salgado waar je kilometers lang gouden zand de perfecte setting is voor lange wandelingen aan het strand, de Zilverkuststranden hebben iets voor elke smaak!

Een andere reden is de typisch Portugese levensstijl die behouden is gebleven ondanks zijn stijgende populariteit. Ondanks dat het een even populaire zeestad is als Nazaré, de levendige stad Caldas da Rainha of een pittoresk countrydorp, behoudt de Zilverkust authenticiteit dat aanwezig is in het dagelijkse leven. Je kan deze “oude wereld”-sfeer voelen in traditionele restaurants, lokale boerenmarkten en ook in de verwelkomende natuur van lokale inwoners.

Het is ook bekend dat Portugal een van de veiligste landen is ter wereld om in te wonen en dit kun je echt voelen aan de Zilverkust. Er is een gemakkelijke en ontspannen levensstijl dat Belgische investeerders bevangt van alle leeftijden. Niet te vergeten is het mooie landschap en zijn monumenten!

 

Traditional windmill in Silver Coast Portugal Atlantic ocean 

 

Het leven in Portugal is eenvoudig, en het is een wonderbaarlijk privilege om die levensstijl te kunnen delen. Als u graag meer zou weten over mij ervaring met Portugal, contacteer me dan!

Auteur: Tim Demeyer, Verkoopdirecteur bij Immo Portugal

 

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd in de juli 2021 editie van Portugal The Simple Life Magazine. Download uw GRATIS exemplaar via deze link!

Meer informatie

Laatste Blogs

Aanbevolen eigenschappen

  • Nadadouro 
    134,000€ [BTW INCL]
  • Simple Life Home Buyer
    Bathrooms  4
    Bathrooms  3
    Swimming Pool
    Caldas da Rainha 
    597,500€ [BTW INCL]
  • Bathrooms  3
    Bathrooms  3
    Swimming Pool
    Foz do Arelho 
    550,000€ [BTW INCL]
  • Bathrooms  3
    Bathrooms  3
    Swimming Pool
    Caldas da Rainha 
    410,000€ [BTW INCL]
  • Simple Life Home Buyer
    Bathrooms  3
    Bathrooms  3
    Swimming Pool
    Salir do Porto 
    590,000€ [BTW INCL]
  • Simple Life Home Buyer
    Bathrooms  3
    Bathrooms  3
    Swimming Pool
    Salir do Porto 
    600,000€ [BTW INCL]

Download ons gratis tijdschrift

Portugal The Simple Life Magazine

Let's chat

Contact opnemen

Vul je contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Blijf op de hoogte

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

marker  Portugal

Avenida Marginal Loja 1
Edifício Vasco da Gama
2460-096 São Martinho do Porto - Portugal
Tel.: +351 262 980 576  |  Mobiele: +351 911 069 081

marker  BELGIË

Kribbestraat 4 bus 1
2000 Antwerpen - België
Tel.:  +32 3 283 70 70  |  +32 496 30 94 89

Oproepen naar het nationale vaste netwerk. De communicatiekosten hangen af van het tarief dat u met uw operator bent overeengekomen.

Immo Portugal

Ponta de São Lourenço

Immo Portugal is een toonaangevend makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed te koop in PortugalBezoek onze kantoren in Antwerpen België en Zilverkust Portugal.

Leisure Launch Group

© 2023 Immo Portugal  •  Privacybeleid  •  Livro de Reclamações  •  Alternatieve geschillenbeslechting

APEMIP - Associação dos Profissionais e Empresas de Mediação Imobiliária de Portugal      APPII – Associação Portuguesa de Promotores e Investidores Imobiliários    Câmara de Comércio e Indústria Portuguesa       realtor logo white  cips logo certified international property specialist

Go to top