Immo Portugal

Imobiliária em Portugal

Immo Portugal Vastgoed in Portugal

Sinds 2006 is Immo Portugal gespecialiseerd in het aanbieden van nieuwbouw - vastgoed in Portugal en het professioneel advies geven in de zoektocht naar een woning, appartement, vakantiehuis, villa of grond in Portugal.

IMMO PORTUGAL richt zich op het aanbieden van vastgoed in groeiregio’s waar men vandaag de dag nog onroerend goed kan aankopen aan lage prijzen of een hoog renderende investering kan doen.

IMMO PORTUGAL helpt U bij het zoeken naar een geschikte woning of tweede verblijf in het prachtige Portugal.
Wij zijn ervan overtuigd dat de tijd die U in Portugal besteedt quality time is en dit het liefst in de villa of het appartement van uw dromen.
In Portugal kan U misschien de droom realiseren die in andere landen al lang niet meer betaalbaar zijn en de zon krijgt U er zo bij.

IMMO PORTUGAL richt zich hoofdzakelijk op de bemiddeling bij de aankoop en ontwikkeling van uw vastgoed in Portugal.

Hierbij begeleiden wij U samen met onze boekhouders en gespecialiseerde advocaten voor alle wettelijke & fiscale zaken.

IMMO PORTUGAL hecht veel belang aan een goede service gedurende het volledige koopproces en een volledige begeleiding vanuit België en Portugal.

Wij beschikken over een After Sales Team die de klant van A tot Z begeleidt bij de aankoop en gedurende de bouw van hun appartement of villa.

Samen met onze partners voor bemeubeling, verhuur en property management, bieden wij U een compleet pakket aan om zo uw droom of investering waar te maken.
Wij hopen U snel te mogen ontmoeten!

Portugal Geniet nu van de lage prijzen!

Gezien de toplocaties van deze verschillende projecten, richten wij ons niet enkel op mensen die een 2de verblijf zoeken maar ook op investeerders die willen investeren in een zekere belegging en prachtige vakanties.

Momenteel wordt de aandacht gevestigd op de Zilverkust.

 

 • Portugal Costa de Prata

  A costa de prata em Portugal está cada vez mais conhecida como sendo uma região muito interessante a nível de investimento.

  A costa de prata, é conhecida como uma das regiões de crescimento mais interessantes neste momento. Esta região foi declarada anteriormente como uma das melhores regiões para investir pelo canal 4.
  Esta região é ideal para pessoas que não gostam do turismo de massa, mas também não querem estar muito isoladas e longe de tudo.
  Aqui, pode encontrar uma combinação de verdadeiras praias imaculadas, bem como praias mais turísticas.
  Esta região também é famosa pelas suas cidades culturais reconhecidas pela UNESCO como Património Mundial.
  Surfistas e golfistas também encontram aqui uma variedade enorme de possibilidades para praticar o seu desporto.
  Mas especialmente os preços dos bens imobiliários são ainda interessantes nesta área.
  Um apartamento a uma curta distância da praia, pode ainda encontrar-se facilmente a volta de €120.000, dependendo do tamanho e uma Villa com piscina privada por €200.000.

Immo Portugal info@immoportugal.be - kribbestraat 4 bus 1 - 2000 Antwerpen, BE-VAN Belgium - +32.[0]3/283.70.70

© 2019 Immo Portugal - Algemene voorwaarden